餐廳: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
資訊:

2022-05-15 1342 瀏覽
雞煲就食得多,但午市食雞煲放題就第一次😂 仲要係傷心酸辣粉入面食雞煲😱?咁啱今日好想食傷心酸辣粉,諗住入去食佢個招牌酸辣粉啦,點知豬先生見到$108/位可以有雞煲/烤魚放題,火鍋配料飲品無限添加,即刻話抵食要試試🥴🐟烤魚:老壇酸菜味/秘製麻辣味🐓雞煲:麻辣雞煲/香辣啤酒雞/胡椒豬肚雞煲/藥膳雞煲/滋潤雞煲我地揀左麻辣雞煲(小辣)💗 2人會有半隻雞!一打開蓋香氣撲鼻💨 醬汁非常濃郁,滋滋滋滋! 雞件份量足,唔會得骨無肉食。味道亦非常惹味,好啱我口味❣️ 個人覺得可以試吓中辣,再多少少麻就更jeng✨✨ 食哂啲雞,可以去自助加湯區拎湯轉打邊爐☺️ 有調味料區(不過就得辣椒、蒜、蔥、芫荽同豉油)。 火鍋配料櫃就有肥牛、豬肉、雞件、丸、蔬菜等大路款式,唔算好多。而平時打邊爐我唔會食麵,但呢度就有薯粉❤️ 滑捋捋索哂啲汁好正👍🏻 飲品方面就有汽水、楊協成、紙包飲品同啤酒。仲有2款熟食可以揀🙊用餐時間90分鐘,免收加一,我地2位食埋單都只係$216,十分抵食❣️ 雞煲個人非常推介👍🏻 火鍋配料雖然普通少少,但以呢個價錢來說,仲想點? 性價比高,絕對唔會令人失望。

咁啱今日好想食傷心酸辣粉,諗住入去食佢個招牌酸辣粉啦,點知豬先生見到$108/位可以有雞煲/烤魚放題火鍋配料飲品無限添加,即刻話抵食要試試🥴

🐟烤魚:
老壇酸菜味/秘製麻辣味

🐓雞煲
麻辣雞煲/香辣啤酒雞/
胡椒豬肚雞煲/藥膳雞煲/滋潤雞煲

食哂啲雞,可以去自助加湯區拎湯轉打邊爐☺️

有調味料區(不過就得辣椒、蒜、蔥、芫荽同豉油)。

飲品方面就有汽水、楊協成、紙包飲品同啤酒。

仲有2款熟食可以揀🙊

2022-05-14