😍😍😍Fuji Mountain Special Drink💙💜..觀塘區工廈真係好多餐廳啊,今次食呢間日本料理都係朋友介紹,聽說不錯,相約朋友黎到吃個晚飯作戰行呢。.餐廳面積不算大,但卻挺有氣氛,佈置都有種和風感覺。而且食物選擇也不少:前菜🥗、天婦羅🍤、串燒🍢、一品料理🥘、燒物🥟、炸物🍘、主食🍙、特飲🍶、套餐🍱、甜品🍡,都一應俱全。.ll $20ll $58香口小食,燒物炸物真係好岩配啤酒。雞軟骨🐥 很脆口,細細粒一口一粒。魷魚圈🦑 炸至香酥不油膩,配上他他醬酸酸甜甜很配。.ll $42熱溶芝士🧀 加上帶有明太子咸香既蛋汁蛋卷🥚。趁熱食,半凝狀態還暖烘烘吃最滋味。.ll $128原條鰻魚🐟,真係好吸引。鰻魚算肥美,配上經炒過既飯底帶甜,一起吃是滿足的。.ll $35ll $35最後來2杯美美的特飲,美美的富士山🗻🗻,就在眼前呢。一粉藍💙、一粉紫💜,去唔到旅行,來一個望梅止渴吧。幻彩感覺,加上一球雪糕,配搭真美。..疫情呀疫情😷。。請問你何時完結。。通關又何期❓..×××××ש觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座5樓S舖..

l[串燒雞軟骨]l $20
l[他他醬魷魚圈]l $58

l[芝士明太子蛋卷]l $42

l[原條鰻魚炒飯]l $128

l[藍桔富士山]l $35
l[巨峰富士山]l $35

疫情呀疫情😷。。請問你何時完結。。通關又何期❓
×××[鳥棲日本料理 -Tosu]×××