2020-10-29
和牛黑手黨🐮✋🏿今次去食左Wagyumafia副線既和牛燒肉combo $480,即係會chok住比你影相果間😂🤣首先你係要係每個月佢開放既時段online booking 同埋full pay左先 (e方面係有d麻煩😟)個set就包左150g三種部位既牛,簡稱肥中瘦🤭、牛骨湯、醃青瓜、日本米及雞蛋醬油with大根碎未有肉食之前就飲牛骨湯先,佢真材實料,個牛味好濃而且好滑溜,滑到你覺得係d牛油係個口度浪下浪下咁🔹之後到燒肉喇‼️由赤身食起-即係最瘦果舊,入口牛味濃,有咬口,所以佢地亦建議e隻係配佢個醬油一齊食,但其實配鹽同黑椒已經夠正,我覺得個汁就岩係用黎送飯😆🔹中間果隻就係比第一隻多小小脂肪,入口軟熟熟小小,又係牛味濃,建議係點鹽同黑椒一齊食。🔹到最正既霜降和牛,一邊燒30秒,另一邊燒5秘就食得,果然愈唔健康係愈好味,佢係咁多舊入面最嫩果舊,佢唔係入口即溶,但油脂好夠,不過食得多會膩,所以小小地食5舊都夠哂🔹最後追加左個北海道牛奶雪糕,係日本食開既牛奶雪糕未,但你應該會諗到,所以唔會大推總括黎講係好食既,但又未必有第二次,覺得佢overprice左小小,餐廳裝修有特色,佢係以機場為主題
、日本米及雞蛋醬油with大根碎
總括黎講係好食既,但又未必有第二次,覺得佢overprice左小小,餐廳裝修有特色,佢係以機場為主題,所以門口都有個跳字板打卡位,你可以request你想show既msg