2021-06-04 467 瀏覽
我個人本身鍾意食番茄湯底,而元朗有濃濃番茄湯粉麵,就一定去試試🥴滑一滑 $49我同朋友都係點滑一滑,因為想食佢既滑蛋同埋聽其他朋友講,番茄師兄既牛好嫩口,所以就點一碗🤤首先飲啖湯底先,湯底比較濃厚,唔似出面餐廳會溝好多水而無實在感~然後我鍾意夾一啖麵再加湯再加蛋去食,好有滿足感🤤滑蛋食落滑脫脫,而牛肉就嫩嫩既,唔會似出面餐廳食落好似香口膠咁🤣最後我地淨係叫左2碗滑一滑,本身想叫小食同叫野飲但太飽啦,好大碗食唔晒🥲碗湯飲都飲飽晒🤣🤣整體價錢又唔算貴,份量我覺得都好大碗,啲料都好足夠,湯底飲完都唔會話好口乾,因為出面餐廳會落好多味精,食完好口乾要飲好多水~番茄師兄番茄迷必食🍅

滑一滑 $49