2022-12-07
呢間人氣店的芝士蛋糕被譽為世一巴斯克芝士蛋糕 由以前網店已經一直想試 最尾等到佢地開實體店.ᐟ.ᐟ當日早上係附近經過 難得見到未有人排隊 就即刻入去試下!🍰 Vanilla Burnt Cheesecake $62🍰 Sesame Burnt Cheesecake $68有兩款期間限定cheesecake - 檸檬同芝麻味嗰陣揀咗芝麻 食落勁香又唔會太甜太漏而且仲有流心效果 又夠香滑 果然係世一🥇🍪 Peanut Butter and Chocolate Creme Cookie Sandwich $38見到個個都食叫呢個係軟身曲奇夾住朱古力同花生醬雖然細細件 但係食到一半就會覺得好膩🤣建議同朋友些牙減低罪惡感!🍽️ Hemma Breakfast $158除咗蛋糕 呢到都有主食類 早餐去到12點前炸!12點後就會變pasta~呢到all day最特別係有薯仔千層!出面較少地方有~曾經覺得早餐食芝士蛋糕真係好heavy好抗拒 但呢到蛋糕食落唔會覺得有負擔~值得我奉獻卡路里quota(⊃´ ³ `)⊃♡雖然係平日 但去到12點幾嗰陣就已經有長長人龍了(´°‐°`)所以想少人就要早啲嚟~期待
當日早上係附近經過 難得見到未有人排隊 就即刻入去試下!
🍰 Sesame Burnt Cheesecake $68
有兩款期間限定cheesecake - 檸檬同芝麻味
嗰陣揀咗芝麻 食落勁香又唔會太甜太漏
而且仲有流心效果 又夠香滑 果然係世一🥇
見到個個都食叫呢個
係軟身曲奇夾住朱古力同花生醬
🍽️ Hemma Breakfast $158
呢到all day最特別係有薯仔千層!出面較少地方有~
值得我奉獻卡路里quota(⊃´ ³ `)⊃♡
期待嚟緊12月新口味的芝士蛋糕!( ˶ˊᵕˋ)