2022-10-20 62 瀏覽
喺朗豪坊行行吓街見到有間新餐廳,一望都幾田園小清新feel, 裝修用左我幾鍾意嘅湖水綠色,整體幾舒服🤩✨香辣蕃茄意式肉腸水管粉 - 水管粉裡面會藏住d汁,令到每一啖都好juicy入味😋✨吉列日本和牛漢堡配日式咖哩汁 - 塊和牛漢堡都真係幾厚下!最底墊左d薯仔,最頂就係太陽蛋,幾層一齊食又幾過癮😻✨煙三文魚牛油果牛角窩夫 - 我對牛角窩夫都算係情有獨鍾,尤其佢整得香脆係好難得!煙三文魚mix牛油果又係絕配!✨暖心蘋果撻配雪糕 - 勁足料,好多蘋果肉,仲要係暖笠笠,配埋雪糕食冷熱交融好鬼正~✨士多啤梨杏仁 - 個顏色幾靚,見到裡面有kiwi, 仲有d好健康又有口感嘅奇亞籽,叫左少甜少冰唔錯👍✨焙茶鮮奶 - 清清地焙茶香,幾啱而家涼涼地天氣飲

香辣蕃茄意式肉腸水管粉

吉列日本和牛漢堡配日式咖哩汁

煙三文魚牛油果牛角窩夫

暖心蘋果撻配雪糕

士多啤梨杏仁

✨焙茶鮮奶 - 清清地焙茶香,幾啱而家涼涼地天氣飲
焙茶鮮奶

香辣蕃茄意式肉腸水管粉