小弟一生人裹面 雖然我食過唔小難食既野  就算d野難食 我最多都係同自己講以後唔再食 小弟從未試過寫任何食評 估唔到 呢間野竟然可以逼使我寫人生中第一次既食評 我完全唔明白 點解可以咁x難食 我叫左個外賣自取通菜拼泰式豬頸肉飯跟凍奶茶 $75 老實講其實MK都有唔小泰式既餐廳 以價錢泥講75蚊一定唔算係平 但係本身我自己屬於比較為食既人 所以我打電話去真心泰聽到$75蚊我都二話不說即刻落單 當我比埋錢拎埋外賣返到去打開盒野 翻匀成盒野 得果4片2mm厚既豬頸肉咁x大把 查實以份量上泥講已經好x離譜 仲要係好x好x好x難食 完全係難食到用粗口都形容唔到 係我成世人入面食過最x難食既豬頸肉 唔係講笑 我完全理解唔到 點解可以咁難食 雖則我唔識整野食 但係豬頸肉呢樣野 根本係無可能會整到難食 唔理你係咪泰式 什至係唔識整都好 點樣差極都好 極其量都係唔算好食 差極都唔會話去到難食 事實上 小弟都幾鍾意食泰國野 而且都算食過好多間泰國餐廳 特別以泰國菜泥講 就算間野以前未食過 唔知人地有咩好食  第一次去食 唔知應該叫咩餸都好 豬頸肉呢種食材一定算係好穩陣既菜式 同地區泥計 佢價錢已經唔算平 有好多野 其實我非常理解MK租金係好貴 所以D野都貴過人 但係實在太X離譜 太X難食 我唔寫評唔得 我唔會話要求你點樣超好食 但係至少都冇理由咁X難食

外賣自取