2021-05-05 48 瀏覽
我叫左個宏.浜燒二人前👫.角切刺身與和風沙律🥗(推薦指數:😋😋😋😋😋)沙律菜配埋三文魚刺身 用胡麻醬同甜意大利醋做汁 好清新醒胃☺️.三文魚、劍魚腩及章紅魚各兩切(推薦指數:😋😋😋😋😋)新鮮既 咁魚生新鮮就出色ga la😎我再額外叫左兩隻時令蠔 大隻 好甜🤩.花甲麵豉湯(推薦指數:😋😋😋😋)兩隻花甲都足夠帶比碗細細的麵豉湯鮮甜味.席前燒南非鮑魚兩客(推薦指數:😋😋😋😋😋)鮑魚新鮮 火候岩岩好🔥 少少咬口得來一d都唔韌 食落有少少木炭燒過的香味🤤個燒汁配埋好出色.席前燒帆立貝兩客(推薦指數:😋😋😋😋)個汁同鮑魚有d唔同 食落比鮑魚燒出來juicy少少 葱的少少辛口同個帆立貝好配合🤭唯一美中不足係要自己動手去左帆立貝的橙橙色唔食得果舊消化腺 不過有咁講 咁先證明到係新鮮.日式炒飯 (推薦指數:😋😋😋😋😋)好細心 最後比番個頂到肚的炒飯比食客🤗日本珍珠米 唔好睇簡單的材料 炒得好好食😋
我叫左個宏.浜燒二人前👫

角切刺身與和風沙律🥗(推薦指數:😋😋😋😋😋)

三文魚、劍魚腩及章紅魚各兩切(推薦指數:😋😋😋😋😋)
新鮮既 咁魚生新鮮就出色ga la😎
我再額外叫左兩隻時令蠔 大隻 好甜🤩

花甲麵豉湯(推薦指數:😋😋😋😋)
兩隻花甲都足夠帶比碗細細的麵豉湯鮮甜味

席前燒南非鮑魚兩客(推薦指數:😋😋😋😋😋)
個燒汁配埋好出色

席前燒帆立貝兩客(推薦指數:😋😋😋😋)

日式炒飯 (推薦指數:😋😋😋😋😋)