餐廳: My Ahjussi
資訊:

2020-11-16 93 瀏覽
有時候都會同MY BOSS行去大角咀發掘下小店今次就黎到裝修好少女風但其實食韓國菜嘅 My Ahjussi店舖仲好細心地準備素食餐單所以我都即刻send比我啲素食朋友🥰好喇 講返食物 MY BOSS最主要係黎食炸雞佢見到有黃金鹹蛋炸雞 ($118) 即刻心心眼一上枱 就聞到好香噴噴嘅鹹蛋香味每隻炸雞都充滿鹹蛋醬 外脆內軟 十分滿意👏🏻之後我就緊係試試個素食餐單啦叫左黑松露忌廉汁日本本菇野菌意粉($88)雖然係素食 但都唔代表清淡呢個意粉醬汁好濃 味道濃郁既松露香完全滲入意粉裡面 食落去好惹味😋至於MY BOSS就叫泡菜五花腩飯 ($68)用l韓式泡菜搭配豬五花薄片 好食又開胃而且有菜有肉 微微的酸酸辣辣 好味👍🏻最後加少少錢就可以叫2杯特飲士多啤梨乳酪同巨峰提子蘇打🍹-裝修環境:✨✨✨✨✨服務態度:✨✨✨✨✨食物質素:✨✨✨✨✨(5個✨為滿分)唔信我嘅可以自己去試試😂
有時候都會同MY BOSS行去大角咀發掘下小店
佢見到有黃金鹹蛋炸雞 ($118) 即刻心心眼
一上枱 就聞到好香噴噴嘅鹹蛋香味
每隻炸雞都充滿鹹蛋醬 外脆內軟 十分滿意👏🏻
之後我就緊係試試個素食餐單啦
叫左黑松露忌廉汁日本本菇野菌意粉($88)
雖然係素食 但都唔代表清淡
呢個意粉醬汁好濃 味道濃郁既松露香
完全滲入意粉裡面 食落去好惹味😋
至於MY BOSS就叫泡菜五花腩飯 ($68)
用l韓式泡菜搭配豬五花薄片 好食又開胃
而且有菜有肉 微微的酸酸辣辣 好味👍🏻
最後加少少錢就可以叫2杯特飲
士多啤梨乳酪同巨峰提子蘇打🍹
裝修環境:✨✨✨✨✨
服務態度:✨✨✨✨✨
食物質素:✨✨✨✨✨
(5個✨為滿分)
唔信我嘅可以自己去試試😂
drinks