2019-11-10 132 瀏覽
朋友因為住大埔,佢介紹咗我一間比較冇乜人知嘅小店,咁我地今次就去試下依間質素如何啦入面佈置都幾特別,好有日本feel,坐位亦都夠多同地方夠大依度落單幾特別,會俾個QR code你掃,跟住係網上落單,確認左之後就會送餐俾你鱈魚干惹味,配埋蛋黃醬一流,依個小食配啤酒會好正,但我哋今日就用汽水送都唔錯架😙海膽炒飯,飯上面有新鮮嘅海膽,撈落飯入面食唔錯,個飯份量亦都十分之大,兩個人唔會食得晒大家見到個粟米一上台都俾佢嚇親,平時串燒嘅粟米都係細細件,但佢足足有三大舊,兼且仲要係好甜嘅,開心😃,翠玉瓜個樣雖然普通,但勝在夠熱,係ok架雞軟骨亦都非常大碟,炸得夠香脆,調味亦都做得十分之好,骨亦夠軟,呢個真係食到停唔到口呀冬菇雞翼食雞翼最後再叫咗香菇、雞腎、墨魚串、雞翼呢啲串燒,佢唔似普通串燒店會有勁多孜然粉,但佢有自己嘅調味,我反而鍾意咁樣唔太重口味,真係要值得一讚

入面佈置都幾特別,好有日本feel,坐位亦都夠多同地方夠大