招聘中
薪金面議
4天前
2021-06-08 103 瀏覽
冇得去旅行, 唯有著靚小小周圍食下野 依間泰國野淨係個門口都好大 連tuk tuk都擺得落 一落到樓梯好有空間感 枱與枱之間都隔得好開 個feel幾岩咁舒服坐住傾計食飯 天氣熱 我地前菜叫左個泰式柚子蝦沙律 份量都多 柚子食極都仲有 同埋好新鮮唔會好苦 面頭仲有幾隻熟大蝦 但唯一個人覺得有dd水 搞到浸住左d菜 鐵板蠔仔炒蛋 其實一開頭覺得個價錢係小貴 幾隻蛋咋wo 但係見到隔離叫又幾香咁所以跟隊叫左 上菜果陣都wa左聲 唔係比d煙嚇親 係個鐵板既size 仲有吉落去係有厚度 原本諗住當side dishes咁食 但佢係main既份量 兩個人應該食唔曬 所以如果多人食飯既話就好推薦 其實唔只蛋 連蠔仔既份量都唔小 切開之後完全可以每一啖都食到蠔仔最可惜既係食唔到芒果雪糕糯米飯 食泰國菜點可以唔食 但因為我地食完d main太遲先叫 所以賣曬 下次一定要記得落單果陣留定啦!
冇得去旅行, 唯有著靚小小周圍食下野

天氣熱 我地前菜叫左個泰式柚子蝦沙律

鐵板蠔仔炒蛋