馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
(非會員)
2007-03-15 8 瀏覽
睇左食評先去食BUFFET,初頭對蠔都唔係咁大期望~~點知去到,見到D蠔超大隻及肥美,入口仲要係鮮甜及有海水味,老公足足食左十四隻之多!!<br /><br />講返其他食物先:<br />湯~三款湯:忌廉湯,青紅蘿白湯及麵豉湯;三種湯都不過不失,但味精略覺重左少少<br />沙律吧~選擇不多,我無食過呀!但有四款芝士提供<br />刺身及壽司~四款刺身\"立魚\"魚,八瓜魚,吞拿魚及三文魚;吞拿魚好似前食客所講,淡而無味,其他都OK~~壽司有赤貝,北寄貝,白飯魚及櫻花尤魚等,選擇算好多啦!仲有冷麵<br />熱葷:伊麵果D我覺得係FOR外國遊客食,仲有多款印尼食品,PIZZA(唔好味),牛扒,龍脷及燴羊肉等;仲有牛腩河(牛根夠味及夠林),海南雞,叉燒等中國食物<br />甜品~六款雪糕裡,比較好味的係意大利咖啡雪糕,其餘的綠茶,杏仁等都不是太好味又太甜;朱古力噴泉無食,因覺得太流,甜品只食左芝士蛋糕,見到豆腐花起粒唔滑及爛哂@@其他的款式都較普通<br />
講返其他食物先:<br />
沙律吧~選擇不多,我無食過呀!但有四款芝士提供<br />
刺身壽司~四款刺身\"立魚\"魚,八瓜魚,吞拿魚及三文魚;吞拿魚好似前食客所講,淡而無味,其他都OK~~壽司有赤貝,北寄貝,白飯魚及櫻花尤魚等,選擇算好多啦!仲有冷麵<br />
<br />
呢度超多重類係芝士,好飽肚及流,款式多但味道不過不失,仲有前食評指的麵包感覺只是一般貨色@@只係頗鬆軟;唔鐘意食蠔的人士可能選擇不多<br />
<br />
服務方面都算係咁啦,話哂都唔係五星級酒店;但如果正價我就唔會考慮唻呢度食囉~~