呢排成日見到人哋食流水蝦,又未試過就心郁郁想去試吓啦!行過眾安街就見到好大嘅宣傳海報,見佢又做緊七折優惠,就行咗上去試一試!👍🏻海鮮重頭戲大頭蝦條條都好生猛,係流水蝦槽游來游去。蝦肉幾彈牙而且鮮甜,蝦頭仲有好多蝦膏添!(燒之前可以剪走蝦鬚同腳,會更加方便,燒緊可以加少少粗鹽更惹味)其他海鮮可以自己拎,有青口、生蠔、扇貝、小聖子同海蜆 。全部用冰鎮住,貝殼類全部都好肥美,無沙無碎。(餐廳仲送咗一人一鮑魚,刺身仲可以添食添:三文魚、赤背、馬刀背、筆記背、甜蝦、榮螺),推介扇貝,超大粒超厚肉好甜好甜好甜!👍🏻肉類試咗餐廳嘅牛仔骨,超嫩超重牛味,唔會太過口,方便我哋燒!另外亦有雞腎、雞軟骨、多款醃雞翼(咖喱、麻辣、香蒜、黑椒味)、豬頸肉等等,好衛生!👍🏻飲品甜品自助餐形式,想飲咩就拎咩!款式包羅萬有,仲有多款口味嘅雪糕,泰式甜品:椰汁糕,大菜糕、番薯糖水都有,唔夠都仲有爽甜嘅西瓜(好彩甜品有第二個胃) 👍🏻👍🏻燒到攰外面仲有即夾即食,青木瓜沙律、無骨鳳爪、炒飯、避風塘炒蝦,唔同種類都一應俱全。👍🏻👍🏻餐廳有好多個流水蝦槽,環境超級闊落,卡位相當舒適!💡有手套、紙巾、濕紙巾供應!總括嚟講呢一餐真

👍🏻海鮮

👍🏻肉類

👍🏻飲品甜品

👍🏻👍🏻餐廳有好多個流水蝦槽,環境超級闊落,卡位相當舒適!

💡有手套、紙巾、濕紙巾供應!

總括嚟講呢一餐真係超級滿意!!!10分推薦大家嚟食