黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (Cameron Road)
2021-11-23 80 瀏覽
生日月份唔止多飯食,仲可以借機會見下好耐冇見既朋友,今次去返方便大家既尖沙咀食日本野,咁岩琴晚肚餓,兩個人叫左勁多野食呢到既環境氣氛都幾好,好彩都預先訂左位,差D都冇位坐食日本野冇理由唔食刺身,所以我地都叫左少少,感覺都幾新鮮叫左一串汁燒白鱔,呢個真係要再食,佢地控制個火候控制得好好,個皮燒到脆晒,但肉質都係好Juicy,唔會有Overcook既感覺跟住黎左一份加州卷,佢出場個樣真係好夠特別,連個侍應拎過黎都好似驚整跌咁,當然最後我地食晒時候都係整跌晒,但都冇散晒賣相最特別既一定係魔方牛,係好Juicy,色香味俱全,油脂比例又岩岩好不得不提既係佢兩杯飲品,好飲之餘賣相都好好,最令我 Impressive 既係佢果粒熊仔冰,真係好Cute
呢到既環境氣氛都幾好,好彩都預先訂左位,差D都冇位坐
食日本野冇理由唔食刺身,所以我地都叫左少少,感覺都幾新鮮