2005-11-10
放左工後,9/11(星期三)0既晚上同屋企人食晚飯。好耐無睇過啦,四個人坐卡位,好耐無黎過,我諗都起碼有四、五年啦,對上一次又係同屋企人四個人黎,又係黎銅鑼灣,0個時都未有旺角。所以我未試過旺角0個間。叫左一個四人餐,有鹽焗雞半隻、羊腩煲、翡翠斑球、梅菜扣肉。後加左一客炸鮮奶(我0既至愛),不過呢樣整得麻麻,個賣相靚,不過無咩味,很淡,要靠糖先有味,變左食好多糖落肚,鳳城0既炒鮮奶好食好多,但自己本身其實鐘意食炸多過炒,而且炸鮮奶好少地方食到。鹽焗雞有d鞋,好失望呀~~~~因為對佢0既期望好高。其他0個幾樣"食送"都幾好,如果再熱d會更好。琴晚送0既係木瓜雪耳糖水,幾好,唔會好甜(雖然我好鐘意食甜野,不過都怕肥,同埋太糖都唔健康0既)。琴晚一家人影左d相,好開心呀。祝爹0地媽咪生日快樂!琴晚d侍應都幾有禮貌,唔錯!不過人手有d唔係好夠。餐飯有d貴,食左四百幾五百蚊,但一家人食飯食得開心都值得0既!豪一次啦~~~~仲有其他野想食,例如:芋頭鴨、炸大腸......等等。其實泉章居旺角定銅鑼灣好食d?銅鑼灣分店出年搬啦喎~~~~各位知唔知邊度有好味0既炸鮮奶食呢?好想知呀!麻煩哂~~~~
鹽焗雞有d鞋,好失望呀~~~~因為對佢0既期望好高。
其他0個幾樣"食送"都幾好,如果再熱d會更好。
琴晚一家人影左d相,好開心呀。祝爹0地媽咪生日快樂!
琴晚d侍應都幾有禮貌,唔錯!不過人手有d唔係好夠。
仲有其他野想食,例如:芋頭鴨、炸大腸......等等。
其實泉章居旺角定銅鑼灣好食d?
銅鑼灣分店出年搬啦喎~~~~