2022-10-15 303 瀏覽
友人和我慶祝生日~我們點了Juicy Lobser Rice、King Prawn和Grilled octopus!Juicy Lobser Rice 真係好好味。個飯軟綿綿,混合濃濃的龍蝦汁,飯裡面有菇類和肉碎,好好味!龍蝦好新鮮、彈牙和鮮甜!仲啖啖肉,好推介這個飯!本來鍾意食龍蝦,今次大飽口福!King Prawn 都好好味!蝦好大隻,新鮮又彈牙!鮮味好濃,個汁似辣椒油,但其實佢唔係一碟辣椒油,只係微辣!haha 好推介個蝦,鮮味配上微辣的汁,冇得彈!Grilled Octopus 都唔錯!八爪魚塊加上薯仔係底,配搭幾好!八爪魚好香口,味道濃,都係唔錯的選擇!如果比較上黎,龍蝦和虎蝦的鮮味係大過八爪魚,可能因為八爪魚本來個味道係淡少少!今晚真係好開心,餐廳氣氛好好,服務也好好!
友人和我慶祝生日~

今晚真係好開心,餐廳氣氛好好,服務也好好!

2022-10-15
慶祝紀念