2022-08-16
今次終於去咗甜姨姨度食佢地嘅刨冰~喺炎熱嘅夏天食刨冰喺一件好幸福嘅事,人氣港式甜品店甜姨姨銅鑼灣分店以簡約為主題 仲有靚靚花牆可以打卡。甜姨姨除了超正刨冰,還有多款經典甜品,例如黃到金嘅楊枝甘露、奶醬多等等今期推出咗幾款全新嘅限定刨冰,賣相夠靚又好味,都幾有驚喜㗎,bagel控嘅你哋都不要錯過牙,佢哋推出咗多款特色口味bagel,有鹹有甜而且好邪惡牙,下午茶有著落laMy Order⑨400次髒髒冰 $138一擺到上臺真係好壯觀,舊冰喺大塊過我塊面,綿密嘅冰加上打咗400次嘅咖啡泡沫~意外地好夾,再加埋中間夾雜一d朱古力脆脆同 Kitkat 層次感UP!!炎炎夏日食真喺非常之消暑又享受②辣辣辣餐肉 bagele $88辣bagel 都喺第一次食,開頭仲以為佢俾錯我,完全見唔到有餐肉,原來佢餐肉係烘到脆卜卜,好似脆既豬肉乾咁,超級香口,再配上邪惡芝士呢個包真係岩哂我口味甜姨姨私房甜品銅鑼灣耀華街11號地舖(銅鑼灣站A出口步行2分鐘)
My Order
⑨400次髒髒冰 $138
②辣辣辣餐肉 bagele $88
甜姨姨私房甜品
銅鑼灣耀華街11號地舖(銅鑼灣站A出口步行2分鐘)