2018-12-18
今晚去左沙田Hyatt嘅Cafe食buffet慶祝, 6點一開場已經一枱枱魚貫進入啦. 好有聖誕氣氛🎅🏻!燒春雞, 燒菠蘿好味! 魚生切好一碟碟不同combination, 藍色籽嘅蝦好味! 剌身肥厚👍🏻蝦同蟹腳都好大隻!!!甜品勁多款揀, 焦糖焗蛋, 紅豆糕, Oreo mousse杯(推介), 雪糕(x9隻味), 芒果布甸, 朱古力蛋糕, Raspberry mousse cake(推介), 木槺布甸等等....數唔哂每款勁吸引, 仲有登登登登!!慢工出細貨嘅Waffle + Crepe啦! Li d 要即整即食先夠好味架嘛! 而隔離貼心地有部咖啡☕️機, 可以整Espresso, double espresso, latte, cappuccino, milk. 食咁多甜品要飲返杯咖啡解甜🤣除左set好喺枱嘅食物, 每隔一段時間就會有幾聲Dong dong 聲示意各位有特別野食出爐, li d特別野食例如芝士焗龍蝦, 煎鵝肝, 海膽魚子蒸蛋都係要現造即食先最好味. 芝士有四種: 藍芝士, cheddar, Emmental, Brie, 每款切一小角淺嘗😋😋我家小王子表示非常滿意今
燒春雞, 燒菠蘿好味!
蝦同蟹腳都好大隻!!!
我家小王子表示非常滿意今晚嘅buffet❤️