2020-01-21 1471 瀏覽
今日同朋友一位朋友食飯, 好彩我哋比較早到 ,大約七點鐘左右, 立刻就入到場, 但係由於冇book位,只能夠坐高枱, 所以都建議大家book位, 我哋之後嘅人就要等比較耐位先入到餐廳。我哋分別叫咗兩個dinner set, 嘢飲我就叫咗菠蘿芒果沙冰,酸酸甜甜好開胃主菜我哋分別叫咗一個牛肉漢堡同埋明太子大蝦意粉,先講講漢堡, size好大個, 麵包係黑色( 我諗係竹炭包 ?)比較特別,肉扒多汁唔會乾身, 薯條係一般有薯條, 都炸到卜卜脆。至於意粉, 足料有5隻爽口大蝦, 明太子味唔會太鹹。最後就上朱古力蛋糕, 朱古力味好濃沃, 不過可能因為我個人唔係太鍾意食得太甜,所以食到後面就覺得甜左少少。Overall嚟講, 呢度環境幾好, 食物亦都唔錯, 同朋友坐耐啲,都唔會有畀店員催趕嘅情況。同朋友小聚都建議大家可以嚟呢間餐廳

菠蘿芒果沙冰

牛肉漢堡