2021-03-31 2683 瀏覽
武漢肺炎呢排少咗出嚟咬人,趁個垃圾正苦未放毒入嚟,快d出嚟食多幾餐飯先~ 今次我地揀咗呢間餐廳, 見佢都好似幾新, 又可以就咁book位,好方便佢個menu唔多嘢食揀,但係我地叫嘅樣樣都好食 貴精不貴多呀~ 佢係用app 落單, 好方便, 唔駛叫人嚟寫單,我地可以慢慢揀我地揀咗夜市酥炸海鮮,迷你軟殼蟹牛油果三文治同花雕雞風味奶油雞肉燉飯。 d嘢食未嚟到就飲住嘢, 食吓佢個面包先~ 個包係d好raw嗰種,感覺應該係健康d, 多d纖維,冇乜點加additive, 都幾好食~ 食食吓d主菜就嚟喇~ 個夜市酥炸海鮮有蝦,魷魚,魚,食落都幾好味,配埋個wasabi蛋黃醬,都幾惹味 之後試個三文治, 佢其實係個包迷你, 個size好得意,好似自己玩緊煮飯仔咁, 但係個軟殼蟹唔迷你, 係成隻咁上, 可以自己夾埋嚟食又得, 分開食又得~ 得咗個花雕雞風味奶油雞肉燉飯望落普通,但係食落原來好掂 好surprise件雞好勁嘅花雕味, 但係唔會醉, 真係估佢唔到, 好好食! 個飯又好好食喎, 嗰幾粒杞子簡直同個花雕味互相呼應, 呢個飯真係好得!!! 成餐飯我地碟碟清, 食到好飽佢其實話入座後計1.5h

佢個menu唔多嘢食揀,但係我地叫嘅樣樣都好食

個花雕雞風味奶油雞肉燉飯望落普通,但係食落原來好掂

佢其實話入座後計1.5hr, 但係可能我地平日,冇乜人等位, 所以埋咗單之後佢都冇趕我地走,我地仲傾咗陣之後先自己走, 都幾好~ 成餐飯都好舒服, 食得開心~ 希望武漢肺炎返去武漢,唔好再出嚟害人, 咁大家就可以開開心心,日日都出街食飯

餐前面包盤

夜市酥炸海鮮