2022-07-30
嚟到呢間餐廳, 一入到去氣氛同環境都比較昏暗, 但餐廳嘅燈光設置 非常之好 好有中東特色 異國風情既感覺。我哋一行四人士應帶咗我哋去側邊梳化嘅座位, 餐廳入面有普通嘅高桌區同埋梳化區, 不過梳化區嘅位置比較狹窄,女士坐都還好, 如果男士坐就有少少尷尬啦, 枱同枱之間嘅距離亦都非常之近, 當晚旁邊就有四位身形比較魁梧既男人準備入坐, 但侍應見到呢個尷尬嘅情況都即刻叫佢哋坐返高臺區服務方面當晚客人都比較多, 侍應都 忙碌得唔係好有時間招呼冇客人, 餐牌放低咗亦都冇相應嘅介紹。 咁我哋就睇過往嘅食評去落單食物方面尚算可以, 但記得要order個bread, 當晚唔知係侍應出錯定係太忙嘅關係, 我哋落咗四次個包至到,一行朋友只有無奈菜式方面最喜愛呢個中東燒烤拼盤, 燒得夠香口 而且亦都保留咗肉汁, 另外叫咗個羊膝冇影到相不過只係普通嘅炆羊膝 而且唔太入味平衡各方面整體來說尚算ok
平衡各方面整體來說尚算ok