2019-06-23 1025 瀏覽
之前係沙田食過OK, 今次新開,諗住帶小朋友去玩下食下。都知道實多人,所以拎左飛就行一陣,張飛有QR CODE可以睇到叫號,唔洗係門口呆等的,大約一小時後有位了,不過一入去就覺得張枱好乍,野食放一樣還可以,第2樣黎就已經冇位放,還好今次我3個人去,4人枱所以有一個位放多少少野。不過食物就保持水準,幾好食,唔知係咪新張優惠,等位張飛有食物送,散叫滿2百就送一款唔記得咩,滿3百就送御好燒,都幾抵架,唔散叫都有幾款套餐,不過我地有想食既野,就冇叫餐,3個人叫左3杯飲品,廣島燒,御好燒,煙肉斯撒沙律,雜錦抄麵,芝士厚班戟,埋單只係$430,食到好滿足。但通風系統好差,d煙跟本散唔到,散得好慢,食完出黎成個人都係燒烤味,比較之下,感覺沙田分店比較好。不過整體都食得開心的。
,比較之下,感覺沙田分店比較好。不過整體都食得開心的。
2019-06-23
70 分鐘 (堂食)