2019-10-02 1748 瀏覽
同姊妹慶祝生日,就黎呢間啅頭係釣魚嘅餐廳~😜架船係打卡位之一, 都好多人釣魚, 仲可以坐係船上食, 邊睇住D人釣魚邊食飯, 幾搞笑😚氣氛好好, 唔識嘅人都會一齊睇下魚缸研究下魚傾下計咁,好有愛啊!呢到有部PAD俾人點菜, 都幾好架清楚睇到晒所有野食嘅圖, 唔駛估估下🤪不過即使係咁, 店員仍然有好好招呼同推介, 仲好細心會照顧我地怕唔怕凍啊坐得舒唔舒服咁, 都幾細心!🥰好多時我地都未叫店員, 佢地已經留意到我地需要D咩,好似我地暗示下就已經識得幫我地俾驚喜俾姊妹,唔錯唔錯👏🏻我地叫左A4和牛刺身, 竹刺身, 仲有個超抵價海膽杯, 樣樣都幾新鮮架!😋D燒物都唔錯, 即叫即燒, 熱辣辣好味道~今餐我地都好滿意!😌

2019-10-01