呢日好想食西餐,所以就嚟out back嚟食吓佢個扒!因為記得佢除咗牛之外,仲有羊仲有豬意粉 海鮮都有午市套餐抵好多!但係由於太肚餓嘅關係揀吓揀吓見到人哋揀有隻長腳蟹嗰個正價set, $408 ,比侍應推銷之下食咗嗰個法國有啲後悔,貴得來個扒唔係我特別想食嗰種,我會寧願揀$278嘅lunch set !同埋朋友揀嗰個$248嘅法式羊扒好味好多!因為個長腳蟹完全係沒有味道,仲慘過食瘦肉極度後悔嘅選擇!賣相一流,但係隻腳真係肚餓都唔想食,差過buffet好多質素,通常buffet都唔會特別好,除非佢主打,但係佢真係非常之差,完全沒有鮮味亦都沒有質感羊架反而比想像中大份好好味好彩朋友分咗一嚿肉俾我!底下仲有炒飯底唔會太油香香地,側邊啲配菜都好出色!甜豆同埋甜椒都非常好嘅質素服務就專業嘅,唔算太友善,合格! !環境就非常之鍾意啦,舒服嘅卡位大枱最後黑糖包真係幾好味!原來佢仲出咗俾人買走嘅版本🤣
極度後悔嘅選擇!

最後黑糖包真係幾好味!原來佢仲出咗俾人買走
嘅版本🤣