2020-08-13 2123 瀏覽
呢間cafe喺觀塘新開☺️超近我太好了🥰搵到治癒嘅感覺🐱餐廳採用QR code下單,另外有實體menu可以參考🍝黑蟹籽黃金魷魚卡邦尼扁意粉 $88Linguine alla Carbonara with Golden Squid and Black Crab Roe呢個意粉好高質🤩卡邦尼汁creamy得嚟唔會太杰,扁意粉超級掛汁,夠彈得嚟帶點煙韌,菇菇同煙肉份量幾多,重點喺面頭個啲喺鰻魚嚟🤪配餐湯飲品+牛油多士條🎃南瓜湯微甜帶點一絲絲咁幾得意,牛油多士條面頭佈滿甜粒,甜甜哋好脆🍳挪威煙三文魚班尼迪拼盤 $88Norway Smoked Salmon Egg Benedict Platter班尼迪隻蛋好掂☺️流心效果好好🤭三文魚夠哂大塊,底部個包唔會好似_記個啲咁硬配搭薯角🍟同沙律🥗薯角脆脆哋,鐘意個沙律落沙律醋,好開胃😳🍮抹茶雪山心太軟 $58Baked Matcha Lava Cake心太軟個心唔夠軟,食落抹茶味之外帶點白草味道,我覺得甜過杯拿鐵🤣配搭香草雪糕同忌廉,不妨一試🍵抹茶拿鐵 $58Matcha Latte奶味較重,抹茶味道較淡😺☕️Urban cafe 精選特調咖啡 $41 U
呢間cafe喺觀塘新開☺️超近我太好了🥰
搵到治癒嘅感覺🐱

餐廳採用QR code下單,另外有實體menu可以參考

🍝黑蟹籽黃金魷魚卡邦尼扁意粉 $88

配餐湯飲品+牛油多士條

🍳挪威煙三文魚班尼迪拼盤 $88

配搭薯角🍟同沙律🥗薯角脆脆哋,鐘意個沙律落沙律醋,好開胃😳

🍮抹茶雪山心太軟 $58
Baked Matcha Lava Cake
抹茶心太軟

🍵抹茶拿鐵 $58
Matcha Latte
奶味較重,抹茶味道較淡😺
☕️Urban cafe 精選特調咖啡 $41
Urban cafe house blend
奶味較濃嘅咖啡,唔會好苦👍🏻
午餐