2024-04-03 141 瀏覽
Bookmark左好耐,終於黎到皆因比佢個餐牌吸引左。以往越南餐廳多數只有越式粉麵,但呢間可以說係大玩Fusion。 叫左幾樣呢度的人氣美食南越蟹肉醬配脆球餅$68 蟹肉份量足夠,十分鮮甜滋味,加配脆球脆脆口感和青瓜的口感,食落口層次感十足。惹火上身鹹檸豬頸肉$70上菜時, 真係十份惹火❤️‍🔥被火燒豬頸肉有濃厚的炭燒味,配上一整條波蘿,靈魂醬汁亦小不了,惹味又多汁,波蘿是我的最愛當下打卡亦一流,有機會要叫呢個,係你面前雄雄火光的震撼感,睇相都感受到!嫲嫲南越湯招牌金邊粉$88越南茶最經典是金邊粉!可見粉的牛湯底色澤十分濃厚,絕不是味精水;聞上亦是濃濃的牛香味;再加上配料牛肉片、牛肋條、牛筋、牛丸等的牛類再令牛湯底昇華,非常有風味。
Bookmark左好耐,終於黎到

叫左幾樣呢度的人氣美食

南越蟹肉醬配脆球餅$68