2022-09-14 45 瀏覽
今晚約朋友一齊聚舊,由朋友發板😏揀左間就曬大家Location 的一間鐵板燒。入到去成個環境好有FEEL🥰,有師傅喺客人面前即場烹調、好專業!💮 店員話每一位師傅照顧大約10位客人左右,好貼心啊~👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻➡️鐵板賴尿蝦,成餐覺得最好食係呢個,都非常受歡迎! 即席係現場燒,肉質非常細膩,爽口彈牙!➡️海鰻干真係令人回味,略帶彈性,恰到好處。送酒🍺係唔錯選擇!➡️櫻花蝦高菜漬炒飯有很多櫻花蝦,味道很特別!蛋味香濃,炒飯很乾爽,有菜粒,唔會太油,值得一試! 食物質素高✅,餐廳裝修雅緻✅,環境不錯服務細心✅,絕對有旅日時嘅感覺🇯🇵。如果朋友仔間唔中想食下好野慰勞下自己,這裡絕對推介!🎌