2021-11-03 571 瀏覽
生活一點甜🙂 我想我真的很需要食甜野😉relax ~ pls 來個簡單晚餐放空下先平時同男友無論食咩菜式 最後都要食個簡單嘅甜品做ending~ 北海道朱古力千層蛋糕🍰 +$18冇晒抹茶味🙃咁就要邪惡的朱古力吧😌其實仲有雲呢拿味😉二人套餐 $166豬五花肉串燒屯道九州雞白湯叉燒拉麵赤道麻辣大蝦牛肉拉麵 韓國橙汁芬達個人比較喜歡麻辣個款👍犇道 屯門龍門路43號龍門居商場地下91號舖#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#黃店#香港#景點#打卡熱點#jessicafoodhunt#jessicafoodie
來個簡單晚餐放空下先

北海道朱古力千層蛋糕🍰 +$18