2022-04-10
晏晝12點半左右黎到駱駝漆,餐廳都係得返一兩張空枱,真係遲幾分鐘都要等位啊🤣本身一心想試mac&cheese burger,不過問完店員,佢都好有禮貌同我地講原來只可以跟牛🥺落單前都留意到餐廳有提供vegan option,將包轉做生菜提供俾客人,都幾有創意👍🏻不過我地今次都係試返普通burger先喇😁1️⃣經典美式Mac’ n Cheese牛肉漢堡男友嗌左熱門呢款,一咬落去發覺包好脆,係烘烤過,帶少少酸酸嘅味道😗。Burger內嘅洋蔥汁好香好食,成個包充滿好多洋蔥,感覺幾開胃😋👍🏻牛肉整得唔乾,很唔錯😆👍🏻,薯條唔夠熱但夠味,mac&cheese match個burger,不過醬汁搶味,所以佢就變成點綴喇。2️⃣IC水牛城炸雞漢堡一上枱就俾夾喺包入面嘅兩球雲呢拿雪糕震撼左😧😧😧呢款包絕對係要用刀叉先食到嘅包🤣雪糕上面鋪左啲楓糖漿,但因為本人麻麻地楓糖漿,覺得單靠雪糕甜味再混和水牛城汁,甜甜辣辣,已經幾香幾特別👍🏻。炸雞大大塊嘅,但雞肉都夠滑,每啖食前加少少雪糕,有啲似以前喺麥當勞薯條點雪糕嘅感覺🤣🤣🤣總括嚟講,單單係鋪頭提供嘅burger嘅創意度都值得大家去試一試,同出面食到嘅絕對好大唔同啊
1️⃣經典美式Mac’ n Cheese牛肉漢堡
2️⃣IC水牛城炸雞漢堡
總括嚟講,單單係鋪頭提供嘅burger嘅創意度都值得大家去試一試,同出面食到嘅絕對好大唔同啊😆!