2025-06-04 114 瀏覽
同老公去了呢間主打西日fusion Cafe 食Lunch ,一邊是日式Tatami 座位,另一邊是吧枱位。主食可以加錢升級為套餐,包小食、飲品、甜品。✨夕陽富士山✨丼飯🔶醬油漬角切三文魚🔶明太子八爪魚配北海道帶子店舖最signature 呢個丼飯,特色造型打卡一流,雲朵係蛋白焗成 ,食落軟綿綿,加上醬油漬蛋黃,配碟豆花藍色飯,營造出夕陽富士山。我哋叫呢兩款丼飯,除了刺身材料唔同,其他配料都大同小異,有粟米、青瓜、蟹柳、蟹籽,很好送飯。醬油漬三文魚肥美,八爪魚好彈牙有嚼勁,帶子肉厚鮮甜。🔶醬油餃子🥟外層香脆,餡料飽滿,調味帶少少辣,加上面頭的木魚& 紫菜食落/惹味。🔶柚子蛋糕 🍰味道清新,蛋糕鬆軟,加上脆片令口感更豐富。🔶秋明山藤原豆腐咖啡🔶和歌山橘子🍊咖啡咖啡仲可以揀比例多啲,相對咖啡會濃啲。

✨夕陽富士山✨丼飯
🔶醬油漬角切三文魚
🔶明太子八爪魚配北海道帶子

🔶醬油餃子🥟

🔶柚子蛋糕 🍰
味道清新,蛋糕鬆軟,加上脆片令口感更豐富。

🔶秋明山藤原豆腐咖啡
🔶和歌山橘子🍊咖啡
咖啡仲可以揀比例多啲,相對咖啡會濃啲。