2021-07-06
這間LAGOM位於官塘偉業街新分店!環境相當之唔錯,地方都算好寬鬆舒適😙,而去嘅食物Cafe嚟講都算好有水準👍!.台北燉牛肉意粉(辛)賣相十分之吸引😲,睇見都好想食😋,而去D燉牛肉份量十足色香味又夠,食到入口好香燉牛肉味😙,肉質完全入哂味😋又夠腍身,尤其是去嘅掛汁味道十足好正😋👍!.台式鹹豬肉蒜芯意粉(蕃茄醬汁)呢款蒜芯意粉同平時有D唔同🤔,店家用咗豐滿嘅醬汁同埋配菜伴住😮,而去嘅鹹豬肉味道十足😋又有口感好好味,尤其是去嘅蕃茄醬汁好濃郁好重蕃茄味道😙,味道十分之正👍!.白桃烏龍撻呢款甜品撻賣相吸引😍,用咗軟滑忌廉放咗係撻面夠哂好味😋,尤其是白桃烏龍撻面放咗D果肉啫喱食到入口味道特別🤔軟綿綿甜度恰恰好😋!.茉莉花蘋果撻蘋果撻聞到清香茉莉花😙,食到入口食到D蘋果蓉味道特別😋,感覺好香甜好好食😋!.熱純粹拿鐵鮮奶咖啡賣相都好靚😍,咖啡味都好香😙,飲到入口都好濃郁😋都算唔錯!.蜜桃綠綠呢杯綠綠茶味都好香桃味😙,茶味都好温和,完全唔覺得涩口😋!
台北燉牛肉意粉(辛)
台式鹹豬肉蒜芯意粉(蕃茄醬汁)
白桃烏龍撻
茉莉花蘋果撻
熱純粹拿鐵鮮奶咖啡
賣相都好靚😍,咖啡味都好香😙,飲到入口都好濃郁😋都算唔錯!
蜜桃綠綠
呢杯綠綠茶味都好香桃味😙,茶味都好温和,完全唔覺得涩口😋!