自從屯馬綫通車後去土瓜灣食飯都方便左呢間高質餐廳位於土瓜灣啟岸裝修裝潢都係走高格調風格座位同環境都非常舒適服務亦都相當高水準每一道菜式都好精緻😍用料亦都好上乘絕對係誠意十足嘅餐廳🔸𝟯 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗗𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿 𝗦𝗲𝘁 $𝟰𝟴𝟴呢個 dinner set包前菜、主菜同甜品各一份,仲可選擇餐湯或沙律,上菜前仲提供埋餐包,仲比埋味噌味牛油同蒜蓉味牛油,味道好新鮮。整個Dinner Set性價比極高👍🔸和牛他他配生鵪鶉蛋前菜有好多選擇,我哋就加$58蚊升級咗做和牛他他配生鵪鶉蛋。他他上層鋪咗魚子醬,賣相十分精緻。餐廳仲用咗四川油去醃製和牛他他,所以個他他食落幾有麻辣味,相當過癮🤣撈埋鵪鶉蛋黃之後令到和牛更加香滑,口感更為豐富😋🔸海膽蟹肉龍蝦汁意粉呢個意粉嘅海膽相當高質,食落非常creamy,入口即溶,味道好鮮甜,完全唔苦唔腥。蟹肉亦都份量唔少,而且好重蟹味,配埋龍蝦汁就更加夾,意粉掛哂汁非常好味😍🔸千層蛋糕千層蛋糕製作好認真,真係做到層層分明,每一層都非常之薄,功架十足。食落十分creamy,食得出層與層之間嘅質感,真係為呢餐晚餐畫上完美句號🤩🔸夏威夷魚生脆米飯 $238呢個飯嘅主角係新鮮肥
自從屯馬綫通車後

🔸和牛他他配生鵪鶉蛋

🔸海膽蟹肉龍蝦汁意粉

🔸千層蛋糕

🔸夏威夷魚生脆米飯 $238
呢個飯嘅主角係新鮮肥美嘅油甘魚刺身,除咗味道鮮甜好香魚味之外,份量仲要好多,呢間餐廳真係好慷慨🤣配菜方面有枝豆同牛油果,配埋脆米飯一齊食個口感相當豐富,成個配搭都感覺好健康,真係好特別嘅一道菜🤤
2022-05-28