近期好流行食石燒,用灰石岩配合明火爐同特製天然石板作為燒烤工具,可以把將肉透過受熱均勻的石板加熱瞬間將生嘅肉煎熟,而且仲可以迅速鎖住水分,令到d肉嘅口感更加鮮嫩多汁,仲唔易烤焦添💯安格斯牛小排🐮美國牛最精華既部位,放係超過攝氏300度的火山石上燒熟😋燒到全熟既無骨牛小排,肉質鮮美滑嫩Woo d油花分布好均勻,豐富細緻既口感,保證唇齒留香好最頂級嘅享受呀💯💯鹿兒島無激素雞頸肉🐓,放d蒜片再放雞頸肉要燒耐d燒香d架,一路燒就閒到超香,攪到我更加餓呀,Woo雞頸肉第一次食👍原來肉味好鮮嫩架,肉汁仲好豐富有彈性添,最緊要份量唔少架👍🏻😁😋將d燒肉點上果味汁或生殭芝麻汁,d肉汁更加Juicy架🤩🤩鹽燒原隻魷魚🦑日式小食又點小得食魷魚🦑呢,woo肉質爽口有彈性,再配上勁多甜甜地醬汁燒烤出泥特別香又惹味😍明太子玉子燒,好特別煎香玉子再係玉子上放上明太子,放咗好多明太子好特別嘅風味😋😋蒜片同生菜,蒜片放入去同d肉一齊燒有一陣蒜香味添呀,d生菜我有d用泥包肉食,有d係炒又好爽口喎👍味素飯、温泉蛋、麵豉湯,味素好大碗架再放埋温泉蛋混合埋一齊食😁👍好好味呀💯湯烏冬,好清好有日式feel👍而且烏冬好彈牙架💯

將d燒肉點上果味汁或生殭芝麻汁,d肉汁更加Juicy架🤩🤩

湯烏冬,好清好有日式feel👍而且烏冬好彈牙架💯

🌈彩虹水果茶🍎🍐🍋🍉係牛匠家傳秘製特飲,呢杯勁大杯嘅特飲Woo齊集咗各式各樣水果嘅芳香同味道🍇🍓🫐🍍好飲清爽香甜Super“正”

🍓草莓乳酸飲,用鮮甜水果🍍🍓🫐🍊配搭微酸乳酸,非常夾,又解渴,又解膩🥤yummy

牛匠石燒
尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖