2021-08-15 626 瀏覽
我和男友都非常喜歡吃烤肉,但是晚上吃的話價錢通常比較高。所以呢,有lunch set供應牛匠石燒是一個非常適合我們的選擇!100元以下的選擇已經夠豐富,當然想吃高級點的也有不少選擇,各適其適。特飲都有多款,跟餐只需加十多元,不叫就蝕底了,反正吃烤肉有東西喝是必須的!我們還追加了小食,又是只需加十多元,不叫對不住自己!先來溫泉蛋沙律,配搭有著凱撒沙律的風味:煙肉粒、麵包粒、爽脆的生菜。溫泉蛋戳開後混著食,充滿濃郁蛋香的凱撒沙律感覺新鮮。鹿兒島一口牛只需加18元就有五大粒,用了廚師特製的果味燒汁煮,味道清甜,牛肉充滿香味又柔軟,非常抵食。還在品嚐小食,主菜已經上桌。每份定食都有味噌湯、酸瓜作前菜、一大碗日本米飯,還有兩款不能錯過的廚師特製醬汁!一款是如一口牛的清甜果味燒汁,另一款是較濃厚的生薑芝麻汁,跟烤肉都十分相襯。石板預熱後,先均勻塗上牛脂,再燒肉就不怕會黏住。如果燒肉後油脂比較多的話,還可以用冬菇幫忙吸去多餘的油份。嚴選封門柳是我的,因為是肌肉部位肉色偏深,也因此牛味十分濃郁香口,肉質結實卻不粗糙。喜歡重牛味的選這款沒錯~男友選的是厚切牛舌拼牛五花,一個餐吃齊兩款美味!店家的擺盤都十

溫泉蛋沙律

鹿兒島一口牛

嚴選封門柳定食

男友選的是厚切牛舌拼牛五花,一個餐吃齊兩款美味!店家的擺盤都十分精緻、有高級感,看著就讓人食慾大開。再想到這份只需100元左右,心情也變得很好。
厚切牛舌拼牛五花

厚切牛舌都是店家精挑細選,只會提供牛舌芯的部分,相當講究。正因如此,我們有集合爽和嫩於一身的牛舌吃,美味非常。

之於牛五花切得薄、有均勻分佈的油花,燒好後入口即溶,酥香嫩滑,充滿牛油脂香卻沒有油膩感,吃得無負擔。

飲品方面,我們選了清甜滋潤的蜂蜜柚子茶,和有著豐盈鹹香奶泡、清新茶香的芝士奶蓋四季春。原來吃完燒肉喝熱飲也不錯。

Lunch set都這麼高水準,我倆都吃得開心,身心滿足,需要encore!
2021-07-26
溫泉蛋沙律
鹿兒島一口牛
嚴選封門柳定食
厚切牛舌拼牛五花
2021-05-29 1661 瀏覽
廿幾年前重係小屁孩個陣,媽媽帶過我去九龍灣食石燒,個陣覺得神奇又好玩,不過價錢都好神奇🤑🤑絕對唔可以成日去🤣最近發現石燒又興起返,重要幾抵食,我當然唔會放過呢個有得食又有得玩嘅機會啦!非繁忙時間去到,安排到坐卡位,夠哂寬敞👍🏻午市重未完,我地叫左兩個抵食set之餘,重叫多左份單點🤭定食包埋前菜、白飯同味噌湯,燒之前要先用舊肥膏掃一掃個石面,等佢鋪左層油喺面之後就可以開始喇😍嚴選封門柳定食 $98封門柳平時比較少見,因為一隻牛得一條架咋,出名脂肪唔多但係肉味非常濃!識食之人一定會試封門柳!之前打邊爐就試過,燒嚟食真係第一次,除咗肉味濃之外仲多咗一份香口嘅感覺!壺漬果味牛肋條定食 $88呢個係一條過喺個壺入面,要夾出嚟用✂️剪開一舊舊再燒,因為已經醃好咗,燒完好入味,撈飯食一流!個醬汁入邊仲有啲蘋果,我哋最後拎埋嚟燒😆😆極上一口牛(單點) $88我哋兩隻大食積怕唔夠食,所以單點左一份一口牛,份量都算多,全部大大粒,比起其他牛肉,一口牛就要花多少少時間逐邊去燒,平日出街食一口牛好怕煮得太熟,又或者燒到出面熟哂裡面重好生🤪自己燒就可以控制返,食落口一啲都唔un👍🏻定食跟餐會有埋熱飲,又或者可以加

嚴選封門柳定食 $98

壺漬果味牛肋條定食 $88

極上一口牛(單點) $88

定食跟餐會有埋熱飲,又或者可以加錢飲特飲,我哋就試咗一杯奇異果沙冰,酸酸甜甜咁☺️☺️

石燒個爐比起平時食燒肉個火冇咁猛,可以慢慢燒慢慢食慢慢玩😆😆呢度除左石燒之外重有其他丼、鳥冬、蛋包飯、拉麵、沙律😍款式都幾多,下次可以再嚟試過!
2021-05-07 726 瀏覽
♥️朋友介紹呢一間牛匠石燒😍話味道唔錯,店內款式都有多款和牛套餐選擇,位於尖沙咀金馬倫道,地點真係好方便‼️🥰店舖內環境充滿日式風格😨今次分別同男朋友試咗兩個唔同和牛嘅套餐,睇吓邊個好味啲先💕..▫️ 【石燒A4和牛肉眼定食】$268⭐️強烈推薦⭐️呢一款石燒A4和牛肉眼定食,包括有麵豉湯、前菜、白飯😍單睇賣相就已經覺得好吸引,肉既花紋好靚,顏色都好粉嫩,如果鍾意入口即溶嘅感覺,呢一個真係可以滿足到你嘅食慾💕口感好嫩,好軟腍🥰而且真心覺得佢調教兩個醬汁都好食,分別係柚子檸檬汁同生薑芝麻汁,令成個口感錦上添花,更加惹味😚👏🏻👏🏻..▫️ 【石燒A3和牛西冷定食】$218⭐️強烈推薦⭐️ 石燒A3和牛西冷定食同樣都係包括有麵豉湯、前菜、白飯💕呢一款同樣和牛嘅質素都好好,顏色花紋一睇就知道唔錯😍呢一款雖然冇入口即溶嘅感覺,但係肉味相反就覺得濃郁啲,而且牛脂味都幾濃郁,而且麵豉湯都別出心裁,玉子豆腐好似花朵咁樣,令人賞心悅目😍同埋牛蒡前菜都同樣爽口入味♥️而呢一款定食相比起上一款更加性價比高!同樣都非常之推介😎..▫️ 【芝士奶蓋四季春】套餐+$12呢一款芝士奶蓋四季春💁🏻‍♀️味道就比較遜色少少,茶味同埋芝士奶蓋

▫️ 【石燒A4和牛肉眼定食】$268

▫️ 【石燒A3和牛西冷定食】$218

▫️ 【芝士奶蓋四季春】套餐+$12
呢一款芝士奶蓋四季春💁🏻‍♀️味道就比較遜色少少,茶味同埋芝士奶蓋都唔係好突出,不過價錢都真係好抵,又夠大杯,所以冇投訴😆
▫️ 【荔枝鮮檸】套餐+$12
呢一款比起芝士奶蓋四季春,味道更加可口,酸酸甜甜好開胃,檸檬比荔枝味更加突出,味道開胃消滯,不俗♥️
2021-05-06
  • 石燒A4和牛肉眼定食
2021-04-25 2072 瀏覽
想不到尖沙咀鬧市也有平價的石燒餐廳,最便宜只需$98。店內裝修充滿日本的風格,使用日式石燒爐。衛性也頗講究,有一次性酒精消毒餐具包含有一片消毒紙巾,還有即棄圍巾及口罩袋提供。吉列草飼牛肉眼定食 - $108牛扒表面雖炸至金黃色,但入面依然是生的。草飼牛肉質較富嚼勁,但肉眼位置油花豐富,中間有明顯的油脂,口感軟腍,正好得到平衝。吉列牛扒切成厚塊,客人可以在鐵板上將牛肉煎至喜歡的生熟度。配前菜、白飯及味噌湯,特別一提味噌湯除了昆布外,還有兩粒半切花的玉子豆腐。一口牛肉定食 - $98牛肉粒口感豐富,油脂分佈平均,牛味濃郁,一口咬落有爽口嫩滑的口感。牛肉粒可能略為大粒,較難燒得熟透,侍應好細心幫忙剪成半粒。而每份套餐配一粒肥膏用來塗上天然油脂於爐上,多餘油脂可放那粒磨菇吸收。和風芥末脆牛舌 +$15切開五六片,份量意外的多。牛舌炸得外表香脆,入面非常綿密軟嫩。微甜的沙律醬略帶芥末醬微辛辣,底部還有些椰菜絲。日式餃子 +$15外皮薄脆焦黃,咬起來口感爽脆,裡面是新鮮的豬肉白菜餡。士多啤梨沙冰 +$15沙冰打得很綿密,伴以的士多啤梨汁成份較多,味道濃郁。上面還有層奶蓋,芝士味濃而不膩,口感超香滑

吉列草飼牛肉眼定食 - $108

一口牛肉定食 - $98
和風芥末脆牛舌

和風芥末脆牛舌 +$15
日式餃子

日式餃子 +$15
外皮薄脆焦黃,咬起來口感爽脆,裡面是新鮮的豬肉白菜餡。
士多啤梨沙冰&草莓乳酸
士多啤梨沙冰

士多啤梨沙冰 +$15
沙冰打得很綿密,伴以的士多啤梨汁成份較多,味道濃郁。上面還有層奶蓋,芝士味濃而不膩,口感超香滑。
草莓乳酸

草莓乳酸 +$15
草莓味道香香的,帶點乳酸的微酸感,還有真士多啤梨的切粒。
2021-04-25
2021-04-03 862 瀏覽
現在生活慢慢穩定下來,開始可以享受不同美食!🌮🍟🍕每星期一定有一次外出食飯🥢可以一齊享受美食既同時,又可以傾下偈,享受二人時光!🥂-這晚來到尖沙咀,看到牛匠石燒!🔥🥩這間已經不少人在輪侯了! 看到也好想試一試呢!🥳而且都好耐無食過日式燒肉!晚市也有好多不同選擇🙌🏻有不同類型的燒肉,以牛來說也有不同的部份,當然都有牛以前好多的選擇!📖而且當點了肉類後,更可加配一些飯同烏冬,價錢都好驚喜同相宜呢!😍😍-看到五花百門的燒肉,真係好難選呀!🍴最後還是選了牛肉呢!🐮🥩🥩我們分別點了厚切特上牛舌同鹽燒特選牛肉,另外也加配了$38 有加配味素飯,湯,温泉蛋🥚🍚🍱所以連同燒肉份量十足,價錢也充滿驚喜!🍬-燒肉方面,會配上一個小小的燒肉鍋,好精緻,🥢讓你慢慢料理!厚切特上牛舌的口感係好JUICY 及厚實😋每一啖口感都好豐富呢!但由於肉質較厚實,都需要多少少時間料理呢😘-而鹽燒特選牛肉剛較薄身🔥而且有較豐富的調味,好惹味呢😍而且肉身較薄,相對都好易處理!值得一題是肉類份量也不少,即使男士食應該都好足夠! 所以更加分!💯-而且味素飯🍚就禁食都好好食呀! 好鍾意!溫泉蛋蛋我個人好喜歡可以沾一些肉類或者飯一齊食
現在生活慢慢穩定下來,開始可以享受不同美食!🌮🍟🍕
每星期一定有一次外出食飯🥢
可以一齊享受美食既同時,又可以傾下偈,享受二人時光!🥂
這晚來到尖沙咀,看到牛匠石燒!🔥🥩
這間已經不少人在輪侯了! 看到也好想試一試呢!🥳
而且都好耐無食過日式燒肉!
晚市也有好多不同選擇🙌🏻
有不同類型的燒肉,以牛來說也有不同的部份,
當然都有牛以前好多的選擇!📖
而且當點了肉類後,更可加配一些飯同烏冬,
價錢都好驚喜同相宜呢!😍😍
看到五花百門的燒肉,真係好難選呀!🍴
最後還是選了牛肉呢!🐮🥩🥩
我們分別點了厚切特上牛舌同鹽燒特選牛肉,
另外也加配了$38 有加配味素飯,湯,温泉蛋🥚🍚🍱
所以連同燒肉份量十足,價錢也充滿驚喜!🍬
燒肉方面,會配上一個小小的燒肉鍋,好精緻,🥢
讓你慢慢料理!
厚切特上牛舌的口感係好JUICY 及厚實😋
每一啖口感都好豐富呢!
但由於肉質較厚實,都需要多少少時間料理呢😘
而鹽燒特選牛肉剛較薄身🔥
而且有較豐富的調味,好惹味呢😍
而且肉身較薄,相對都好易處理!
值得一題是肉類份量也不少,
即使男士食應該都好足夠! 所以更加分!💯
而且味素飯🍚就禁食都好好食呀! 好鍾意!
溫泉蛋蛋我個人好喜歡可以沾一些肉類或者飯一齊食!🥳🥳😘
最滿足呀!
而除了兩款主食,我仲點了炸芝士年糕🧀🧀
本來就好喜歡食,熱辣辣上枱超過滿足!
濃濃的芝士味配上糕,真係好鍾意呀!
而且牛匠石燒的服務很好🎉
服務員好細心關注我們的需要,
仲會教我們如何燒肉, 更有圍裙附上,
好細心的餐廳呢! 推薦!✅
好好享受的晚上,讓自己充滿力量,準備新的挑戰! ✨🌟
鹽燒特選牛肉
味素飯
味增湯
炸芝士年糕
2021-09-06 0 瀏覽
📍牛匠石燒尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖食物:🟠吉列草飼牛肉眼定食 有炸金黃嘅吉列炸衣,加上油脂平均嘅肉眼,可以擺上石板上面燒到自己鍾意嘅熟度。唯一要小心嘅就係夾嘅時候要細力, 如果唔係就會整甩個炸衣評分: 🌕🌕🌕🌕🌗🟠柚子醬豚肉combo定食比起牛肉,我更加鍾意佢嘅豚肉定食,非常出色。有兩款嘅豚肉,一口size口埋一片片嘅。一口size建議燒燶少少,會有唔同嘅口感。評分: 🌕🌕🌕🌕🌕🟣和風芥末脆牛舌🟣溫泉蛋沙律牛舌比我想像中嘅多,口感偏軟,芥末味好香。溫泉蛋沙律比較普通,但係加入咗麵包粒,有唔一樣嘅口感。兩款都值得一試!評分: 🌕🌕🌕🌕🌑⚪️芝士奶蓋四季春⚪️藍莓沙冰嘢飲就唔係咁推介了,藍莓沙冰太甜,但係唔入化學味嚟嘅,飲開甜野可以試下。芝士奶蓋有啲淡,四季春茶味都幾濃。評分: 🌕🌕🌗🌑🌑回頭率:🌕🌕🌑🌑🌑————————👭🏻人數:2💵總金額:$313🍽份量:偏大份 食完勁飽⏱到達時間:平日 1400⏳等候時間:0 min——————————
📍牛匠石燒

• 溫泉蛋沙律
  • 和風芥末脆牛舌
  • 吉列草飼牛肉眼定食
2021-09-02 0 瀏覽
朋友因為有尖沙咀免費泊車,時常在這區出沒,我因為想增加蛋白質,想做食肉獸,用找附近功能找到這店。石頭燒肉!價錢合理,二百多元已有和牛,如果選牛肋條那些,百多元已有交易。心大心細,結果因為看到鄰座的這塊間隔板,決定點叫這個牛匠極上盛合,每款牛都有兩件:牛舌、牛肋肉、牛五花、牛肩肉、牛小排、一口牛、牛胸骨肉等。還有即棄圍裙。飲品有驚喜!我點了檸檬冬瓜露,好好味。主角出場,未食已感到開心!我們加了$28點了生菜蒜片,用來包肉吃,我們還笑說這是多肉少菜的一餐。店員解說,要先等石頭板燒熱,然後抹牛脂肪,有點似起鑊的作用。好食,店員有禮,價錢實惠,絕對可以再幫襯。

還有即棄圍裙。

飲品有驚喜!我點了檸檬冬瓜露,好好味。

主角出場,未食已感到開心!

好食,店員有禮,價錢實惠,絕對可以再幫襯。
2021-09-01
2021-08-31 0 瀏覽
食石燒牛肉,點了鹽燒特選牛肉只是$98,分量唔係少少而係差不多有150g,牛肉望落幾靚,唔韌兼且有濃厚的肉味,真心抵食要跟餐嘅話加$38,有味素飯、溫泉蛋和麵豉湯,味素落咗好多, 好闊佬,但係變得有啲太濃味,溫泉蛋和麵豉湯都唔係求其除了石燒牛,還有其他抵食定食, 鹽燒鯖魚伴 清酒煮大蜆定食($108), 鹽燒鯖魚即叫即燒,所以稍為等了一陣, 有成兩大片,出手真係闊綽, 燒得都夠香不過略嫌有太多骨, 煮蜆方面清酒味較淡不過真係大蜆,幾大粒又香甜小食牛匠唐揚蝦($38)就正常,炸醬有點厚最後環境方便, 因為有很多食客在燒牛肉,而通風又比較弱,所以環境有點大煙

小食牛匠唐揚蝦($38)就正常,炸醬有點厚

2021-08-31 1 瀏覽
燒肉食得多 石燒就真係少啲 今次想推薦呢間俾大家 (•̃͡ε•̃͡) 貪食鬼就梗係嗌啲特盛乜都有得試 個人最鍾意日本A4鹿兒島牛肋骨肉同牛肩肉 紋理清晰而肉味香濃🥩 其他部位包括牛舌同封門柳都好嫩 有幾款都入口即融 用細巧既石爐都別有一番風味~小食試左雞軟骨都幾唔錯 兩款飲品都幾清新🥤 今次坐卡位好舒服 餐廳座位都幾寬敞同有空間感 大家不妨約埋朋友試下(*ꆤ.̫ꆤ*)
燒肉食得多 石燒就真係少啲
今次想推薦呢間俾大家 (•̃͡ε•̃͡)

貪食鬼就梗係嗌啲特盛乜都有得試
個人最鍾意日本A4鹿兒島牛肋骨肉同牛肩肉
紋理清晰而肉味香濃🥩

其他部位包括牛舌同封門柳都好嫩
有幾款都入口即融
用細巧既石爐都別有一番風味~
牛匠極上盛合

小食試左雞軟骨都幾唔錯
炸雞軟骨

兩款飲品都幾清新🥤

今次坐卡位好舒服
餐廳座位都幾寬敞同有空間感
大家不妨約埋朋友試下(*ꆤ.̫ꆤ*)
加配味素飯、湯及溫泉蛋
牛匠極上盛合
炸雞軟骨
加配味素飯、湯及溫泉蛋
2021-08-22 20 瀏覽
今日去到尖沙咀仍未諗到食咩好,行過見到這間石燒,望下價錢又幾親民,大熱天時唔想再行之下就入左去試吓!一行入去枱枱都食石燒,油煙味甚強🤭擔心緊返出去之後全身都係油煙味同行二人有選擇困難症之下就叫左份$400幾蚊有10款牛嘅拼盤(沒有影底餐牌,唔記得個拼盤咩名)原來拼盤係唔包飯要另加$38包湯,溫泉♨️蛋同飯,而這款二人拼又只能加一份set ,奇怪而我又唔想煩,又唔餓之下就只叫左份芝麻汁燒牛舌丼加凍奶茶先講我個丼飯,牛舌厚而林,仲有5大塊,還有沙律青菜,好食而幾十蚊真心覺得抵食牛肉拼出嚟賣晒都唔錯,但就差左啲名牌,唔知自己到底食緊個咩部位我就試左兩、三個部位,有一款入口即溶,好油膩嘅感覺,但好食。薄牛舌就唔及我個丼飯如果埋佢哋個FB仲有甜品🍮送嫁,今日我哋個甜品應該係黑糖奶凍,又幾好味喎整體來講:肉算新鮮,午餐百幾蚊可以滿足一下都算值得嘅。P.S 離開餐廳之後身上竟然沒有半點油煙味

而我又唔想煩,又唔餓之下就只叫左份芝麻汁燒牛舌丼加凍奶茶

如果

整體來講:肉算新鮮,午餐百幾蚊可以滿足一下都算值得嘅。
P.S 離開餐廳之後身上竟然沒有半點油煙味
2021-08-20 34 瀏覽
透過OpenRice System book咗7:45pm但係準時去到之後,佢竟然放啲4人街客入去,又或者放啲8:00嘅2人入去,有得我哋企喺門口等,然後就等咗勁耐都冇得入,安排極度差,唔係好明佢個預約System用嚟做乜,淨係話安排緊,但根本冇位。其實佢可以直接取消咗個預約系統。除咗我哋之外其實都仲有幾個人喺出面等緊,全部都係有預約,但係佢就係咁放晒啲冇預約嘅人入去。一邊坐到去比較迫,同埋好大浸味,抽氣系統極差。
透過OpenRice System book咗7:45pm
其實佢可以直接取消咗個預約系統。
一邊坐到去比較迫,同埋好大浸味,抽氣系統極差。

2021-08-15 34 瀏覽
今日同男友去試食,有7折,埋單7百幾。食物質數可以,都算抵食,但場內沒抽風,只係開大冷氣。我就覺得唔得攞,大油煙到一食完想即刻起身,真心講,唔會再去。而且88蚊隻虎蝦,黎到太細隻啦。唔抵食。
2021-08-09 51 瀏覽
上次諗住試 好可惜無開門今次行過 見到有開 嗱嗱臨入左去睇下有無位可能時間關係 唔洗等位 實在太好👍🏼入到去 第一樣留意到既係重重既油煙味d冷氣開到白煙吹哂岀黎都搞唔掂陣味不過無關係 至謹要睇下好唔好食佢有提供下午茶餐牌 但第一次食當然要試下佢既石燒所以冇揀到佢下午茶餐叫左個特選牛肉定食 第一次食所以揀咗佢最普通嘅牛肉先但手多多係電話QR code 落單時加配左味增湯同前菜😹本身都無發現 但staff見到都會好心再問多次係咪真係要兩set👍🏼 細心加分第一樣上枱既 係粉紅比堅尼(白桃西柚)電話度係冇得揀小冰少甜嗰啲嘅但係佢原味都絕對唔會好甜 冰量亦都啱啱好仲要好多西柚添 下次一定會繼續叫依杯👍🏼先講佢個前菜 前菜係酸瓜 未必個個鍾意食但係我覺得佢唔會太酸 又幾開胃麵豉湯方面嘅配料都唔少 亦都好夠熱就算我開咗蓋好耐 一路燒一路食其他嘢佢都唔會完全凍哂飯方面就加咗$10要一隻流心蛋 同另外$10由白飯轉咗做味素飯 基本上 我係好少用流心蛋嚟撈飯 因為會有浸腥味 但今次見枱面介紹 所以就試一試 流心蛋完全冇腥味 但係蛋味十足 加埋味素 基本上成碗飯係可以齋食😋牛肉既分量都絕對唔少 亦都唔使話
上次諗住試 好可惜無開門
所以冇揀到佢下午茶餐

叫左個特選牛肉定食
第一次食所以揀咗佢最普通嘅牛肉先
但手多多係電話QR code 落單時加配左味增湯同前菜😹

粉紅比堅尼(白桃西柚)

第一樣上枱既 係粉紅比堅尼(白桃西柚)
電話度係冇得揀小冰少甜嗰啲嘅

我自己餐既價錢連埋加一 都係142.9
咁嘅份量 咁嘅質素
我覺得算十分抵

2021-07-31
$142.9 (下午茶)
粉紅比堅尼(白桃西柚)
特選牛肉定食
流心蛋味素飯
  • 麵豉湯
石燒牛肉🪨油脂分怖超高😝好耐都冇喺香港食石燒牛肉啦!見到尖沙咀新開咗呢間,一直都未有機會試今日同朋友就嚟左試下!環境都幾舒服一人一個石燒板,可以分開慢慢燒澳州M9牛胸肉🐮呢個油脂分布相對高食落仲啖啖都入口即溶咁澳州M9和牛小西冷🐮呢個牛味相對重啲,都好嫩口食落好有口感,用嚟送飯真係一流👍🏻仲加左$38套餐有味素飯、湯、溫泉蛋味素飯加埋溫泉蛋真係一流,仲係流心本身就咁食都有飯素嘅鹹甜味!
石燒牛肉🪨油脂分怖超高😝
好耐都冇喺香港食石燒牛肉啦!
見到尖沙咀新開咗呢間,一直都未有機會試

今日同朋友就嚟左試下!
環境都幾舒服

一人一個石燒板,可以分開慢慢燒

澳州M9牛胸肉🐮
呢個油脂分布相對高
食落仲啖啖都入口即溶咁

澳州M9和牛小西冷🐮
呢個牛味相對重啲,都好嫩口
食落好有口感,用嚟送飯真係一流👍🏻

仲加左$38套餐
有味素飯、湯、溫泉蛋
味素飯加埋溫泉蛋真係一流,仲係流心
本身就咁食都有飯素嘅鹹甜味!