2021-12-21 29 瀏覽
今日星期六所以約埋朋友一齊出嚟食飯 所以過咗嚟呢一間 日式餐廳食嘢❤️❤️呢間係佐敦嘅七福神 其實都幾多人討論佢 我見喺社交平台都有人主動出post佢介紹佢 咁所以等我哋呢介紹下呢度嘅嘢食🤗🤗海膽炒飯超級鍾意食呢個海膽炒飯 呢個係用咗好多海膽炒出嚟嘅 同埋佢炒飯真係炒得好香同埋好大碟 食也比真係一流果然係好好食👍脆皮煎餃子 呢個就係今日我最想介紹嘅一個菜 呢一個脆皮煎餃子其實好得意 上到枱嘅時候以為佢畀咗我哋 原來唔係因為佢塊皮係連住嘅 所以下面先係餃子 所以個賣相同埋玩弄感真係好強 我超級鍾意食呢一個海膽壽司然後都係有個海膽壽司海膽亦都係非常之 新鮮 我自己都好鍾意食海膽。

海膽炒飯

脆皮煎餃子