2019-09-12 3457 瀏覽
成日食hotpot放題, 稻八有個好處係特別地有炸物放題, 阿仔最鍾意有得玩又有得食, 仲keep住serve我地, 十分happy今次我地opt左$208特級美國穀飼牛肉放題, 包2個鐘頭的任食任飲softdrinks (汽水, 茶都好多choices), 仲有沙律同雪糕, 而每個人頭仲有一杯movenpick / hagen daz在門口取~ 十分不錯丫~先拔頭籌, 我去攞丸呀, 金菰呀, 甜不辣咁而阿仔就即走去自制天婦羅蝦先, 見佢每次落唔同味粉咁食, 我肯定佢覺得好玩好食, 而我就like佢幫我炸的魚旦年糕, 自己沾了吉列粉再炸完即食, 一攞起串串就有一陣陣的"熱氣炸味"攻入鼻, 不過我又好鍾意食喎, 共食左四串~ 之後仲試埋日本番薯仔, 甜咁呢... 又甜又粉, 極正~講返hotpot, 包左一碟手切牛, 而其他穀飼牛肉牛, 美國肥牛, 豬肉同雞肉就放題啦~ 手切確係正~ 穀飼牛肉我覺得好過美國的... 而湯底我地叫左鴛鴦, 一邊係當打的冬蔭功毛蟹底, 酸味較重, 濃味湯岩晒老公, 而我同仔即十分喜歡另一邊的昆布湯底, 尤其食菜時仲食到d甜味炸物確係好野, 仲有窗口位坐~ 最

先拔頭籌, 我去攞丸呀, 金菰呀, 甜不辣咁

手切確係正~ 穀飼牛肉我覺得好過美國的...

炸物確係好野, 仲有窗口位坐~ 最尾一人一杯正雪糕作結真好~~