2020-10-19
我去呢間漢堡店之前呢都有做過啲功課,呢間係號稱全香港最好食嘅漢堡,也是獲選為全世界最好吃漢堡100名內,咁就要等我一試究竟啦!💛蘑菇漢堡$89(評分:7/10)因為小白鼠我叫咗外賣,一拎呢個漢堡上手,人稱打卡怪既我,梗係打開外賣盒影多幾張相先啦,原本以為佢好似其他漢堡咁,啲料飛來飛去,七國咁亂,但打開外賣盒果下我真係「哇」咗出聲,因為整得實在太靚🥰打卡真係一流。而蘑菇漢堡嘅料都相當充足,漢堡設計當有益心思,將菇類切到好似肉餅咁,拎去炸,份量都幾大唔使驚食唔飽。佢個漢堡包皮好特別,個質感有少少似排包,我本人就真係唔係好鍾意🤣🤣🤣😹朋友食咗一啖,覺得好食過出名邪惡嘅fxxx gxxx 😈但一個漢堡來講呢個價錢真係偏貴🤔而有朋友推介過呢一間其實肉漢堡好好食,不過今次我嘅選擇就未有驚為天人,希望越大失望越大,唯有下次再試過啦😝店名:burger joy地址📍:灣仔駱克道42-50號君悅居地下E舖 中環士丹利街82號地舖
💛蘑菇漢堡$89(評分:7/10)
店名:burger joy
地址📍:灣仔駱克道42-50號君悅居地下E舖