2021-09-12 235 瀏覽
北角開咗 一間 日本餐廳 ,我都係例牌動作, 又要落街一家三口 星期六出去嘆一嘆 找好嘢食,上月還見裝修中,好快在上星期已經開張,所以一星期後即今日,立即食下先,入邊都好大,吧枱坐得都幾舒服,裝修真係唔錯,講食品,我叫咗三色燒肉井飯 丶講真真係好味,汁醬又好開胃 啲飯軟熟到啱啱好,尤其是啲青辣椒又好味又唔辣,另外介紹又好味 拌麵 啲麵幾好味,第三碗 我亦都試咗 辛燒豚麵 啲湯好得意,啲湯水好似燒肉味,但飲落去有少少辣,但又唔係好辣,好味,其實所有嘢,佢都好味,除了個炸雞,炸雞就麻麻哋真係一般,如果依個係日本炸雞就真係不太好食,希望有改進,反而我見到燒酒放題都唔錯價錢,我下次一定會試飲,今日這餐都好豐富講漏咗啲服務員招呼一流,唔使叫話加茶,一見到客人冇茶即刻自動加入 自動這個服務 已經係冇乜, 這間就係有比到你最舒服 嘅服務,雖然出邊好多人排隊,但佢唔會趕走客人 ,所以好多客人都會自動食完,都好快離場 😃
北角開咗 一間 日本餐廳 ,我都係例牌動作, 又要落街一家三口 星期六出去嘆一嘆 找好嘢食,上月還見裝修中,好快在上星期已經開張,所以一星期後即今日,立即食下先,入邊都好大,吧枱坐得都幾舒服,裝修真係唔錯,講食品,我叫咗三色燒肉井飯 丶講真真係好味,汁醬又好開胃 啲飯軟熟到啱啱好,尤其是啲青辣椒又好味又唔辣,另外介紹又好味 拌麵 啲麵幾好味,第三碗 我亦都試咗 辛燒豚麵 啲湯好得意,啲湯水好似燒肉味,但飲落去有少少辣,但又唔係好辣,好味,其實所有嘢,佢都好味,除了個炸雞炸雞就麻麻哋真係一般,如果依個係日本炸雞就真係不太好食,希望有改進,反而我見到燒酒放題都唔錯價錢,我下次一定會試飲,今日這餐都好豐富
2021-09-11
30 分鐘 (堂食)