2019-05-07 540 瀏覽
公司妹妹仔有韓國情意結, 我哋午餐又食韓國菜啦! 喺尖沙咀返工有個好處 (對佢), 周圍都有韓食! 韓珍我哋之前去過, 普普通通! 幾個月後重臨, 唯獨個餐牌轉左, 味道都無乜改變一樣係咁普通, 無令人難忘或者係想再返去食既衝動!!燉牛肋骨 $88 ~ 永遠係我首選! 奈何呢碗偏甜, 唔夠淋, 太肥之餘肉又乾! 明顯係肉整好後放旁邊, 有 order 就盛一碗湯再放肉然後上枱, 如果唔係無可能唔沾到湯既肉會咁乾! 就連蘿蔔都唔夠淋! 牛胸大醬湯 $78 ~ 咸到極致! 牛胸肉夠薄所以唔靭, 不過公司妹妹仔認為大廚應該落左成樽鹽, 無一樽都大半樽, 咸到一個點! 泡菜, 係勁酸嗰種, 酸到咳! Dislike

燉牛肋骨
燉牛肋骨
牛胸大醬湯
牛胸大醬湯
泡菜, 係勁酸嗰種, 酸到咳! Dislike