2021-10-29 83 瀏覽
Mr. Crab by The Captain's House地址: 灣仔莊士敦道74-78號一樓及地下C號舖舊同事在灣仔trust tower 上班,今日去開灣仔區工作搵埋佢食餐lunch 聚舊。方便佢挑選左係佢公司附近食西餐。我點左$138 all day breakfast,. Set 包含左salad,soup drink.南瓜忌廉湯幾好飲,滑身且有南瓜天然甜味。 大大份的all day breakfast 吃到腸,雞蛋,煙肉,炸薯餅, 麵包,茄汁豆,要講是有個蟹餅,鹹鹹香香的。另一份$168 紅酒煮牛尾,牛尾要煮到好腍先入味架,高collagen,當collagen 都融入汁中,加上煮到腍身力洋蔥紅蘿蔔薯仔,面層的拉絲芝士,伴飯吃不俗

地址: 灣仔莊士敦道74-78號一樓及地下C號舖

方便佢挑選左係佢公司附近食西餐。

南瓜忌廉湯幾好飲,滑身且有南瓜天然甜味。