2019-11-23 59 瀏覽
今日公司請食飯 我地搵到間京菜放題 有片皮鴨任食添呀 ,我既最愛呀 🥰🥰 價錢又五貴 每人只要$268 仲包半隻龍蝦🦞架 !!! 坐底冇耐就上花膠湯 , 入面有件大花膠添架 充滿骨膠原 !! 龍蝦有好多款煮法 ,我揀咗蒜蓉蒸 岀到黎熱辣辣 好香蒜蓉味呀 龍蝦肉好鮮甜 又爽口彈牙 最愛既 片皮鴨呀 岀面有一大碟呀 食幾多夾幾多,夾埋係蒸籠度熱辣辣既麼麼皮 青瓜 京蔥 哈密瓜🍈 自家醬 翻去包住一齊食 😋😋 包住哈密瓜🍈真系第一次🤣🤣 不過又幾好喎 食多幾舊都唔會覺得好油膩 甜甜地 !!! 仲有好多款京菜 有酸菜魚 ,醉蝦 ,鮑片四季豆 , 甜品 🍮 等 ... 都幾好呀 酸菜魚酸酸辣辣 魚肉勁滑 , 四季豆 炒得好有鑊氣 , 醉蝦 好實肉 淡淡酒味 😆😆
今日公司請食飯

龍蝦有好多款煮法 ,我揀咗蒜蓉蒸
岀到黎熱辣辣 好香蒜蓉味呀 龍蝦肉好鮮甜 又爽口彈牙

最愛既 片皮鴨呀