2023-04-16
位於灣仔嘅中菜餐廳-中華小館,主要以傳統中菜為主😆😆😆佢哋推出咗一個期間限定任食放題2小時,入面包括片皮鴨、屋村碗仔翅、四季時蔬、燒味飯、仲有迷你臘腸卷,仲要每為送一份鮑魚花菇扣鴨掌,包你食到飽🤤🤤🤤凡於5:30pm時段訂座片皮鴨任食放題,每4位 仲會贈送法國紅酒一支😁😁😁真係好吸引😉片皮鴨🦆鴨皮脆卜卜,口感加上鴨油香,食到唔停口😋 餅皮包住脆卜卜嘅鴨皮加埋大蔥絲、青瓜絲同甜麵醬一齊食,口感更加豐富🤪🧐屋村碗仔翅🍲入面有好多配料,如素翅、木耳絲、冬菇絲、雞肉絲米等等,每一啖都得出好足料👻四季時蔬🥬炒得啱啱好,唔會太淋淋,仲係好翠綠🐽燒味飯🍚叉燒幾香口夠淋,加埋秘製叉燒汁一齊,真係Perfect😲朋友差唔多食成碗飯🫴🏻迷你臘腸卷🥙坊間越來越少見到呢個傳統嘅點心😲今日終於比我見到,咁就當然梗係要食啦🤤鬆軟嘅包外吸收左臘腸油香,味道帶d鹹香而又美🦆鮑魚花菇扣鴨掌👏鵝掌軟滑入哂味仲要好淋,花茹非常厚身,鮑魚大隻得來仲要彈牙,食得出用心製作👍🗺️ 中華小館📍灣仔駱克道128號地下📍
😉片皮鴨🦆
🧐屋村碗仔翅🍲
👻四季時蔬🥬
炒得啱啱好,唔會太淋淋,仲係好翠綠
🐽燒味飯🍚
🫴🏻迷你臘腸卷🥙