2021-06-07
每次見到你,你都做我聆聽者,今次終於來個轉變,一於齊齊盡爆😂點解我地會咁,咪就係找到個好地方比我地舒發下。家下後生原來興食 Shisha,我都係來到先知😅,本身我就麻麻地煙味,但 Shisha 竟然冇難聞氣味喎,全場好多人食,但我走時身上一d 味都冇抵讚。個場燈光咁有feel ,加上輕快音樂,令我地兩人可以不斷放肆地吹水,絕對唔驚影響到隔離枱。而食物方面叫左以下幾款:⚛ Black truffle chicken fillet and mushrooms spaghetti ~ 一放底已經聞到香濃的黑松露味,雞肉和蘑菇煎得幾香,但每條意大利粉掛上濃郁的黑松露醬汁超吸引。⚛ Smoked salmon pizza ~ 焗熟了的煙三文魚原來同芝士,火箭菜又幾夾喎,pizza 屬薄底,食多件唔會覺得有負擔。🍹 Solar ~ 我杯 Mocktail 呀 🤩🤩 有橙汁做base 加上小紅梅汁和石榴汁, 酸酸甜甜絕對係我杯茶。🍸 Mercury ~ 靚女想飲 cocktail🍸 呢杯最接近太陽所以飲落會有d 熱,用左熱情果放上杯上自行拌勻,酒味唔會過濃岩女士飲, 因為呢到的 Cock
🍸 Mercury ~ 靚女想飲 cocktail🍸 呢杯最接近太陽所以飲落會有d 熱,用左熱情果放上杯上自行拌勻,酒味唔會過濃岩女士飲, 因為呢到的 Cocktail 係用九大行星來命名和調味。
Ps :呢到有室內室外選擇,可惜我地怕熱,如果唔係座室外的沙化仲嘆🤩。估唔到普通工廈都有咁chill ge bar and restaurant 平時得coffee shop。