2017-11-02
早前去左TST做野,於是訂左晚上同朋友去食"燒魂一"放題. "燒魂一"環境幾舒服, 位與位都有足夠既空間, 私隱度不錯, 大部份都係卡位, 好舒適. 每位都會供應一份醬料, 有燒汁, 泰式醬同韓式醬, 一般牛肉會用燒汁, 海鮮就建議用 泰式醬, 而肉類會用韓式醬. "燒魂一"真係好多選擇, 因為係放題, 可以唔駛諗咁多就點點點, 好爽但係呢度每人只包兩杯野飲, 個人覺得唔係好夠, 如果再多點就好啦...食放題刺身當然唔少得, 首先一定係要點咗刺身先, 我最愛嘅刺身: 牡丹蝦, 三文魚, 劍魚腩, 北寄貝, 樣樣都好新鮮又肥美~豬類同雞類每樣點左少少嚟食, 最愛燒五花腩, 嗰種肥美嘅口感,實在令人抗拒不了^^仲有蠔, 好肥美 牛肉, 見到都興奮值得讚嘅係服務幾好, 冇漏單情況, 上菜速度都OK~
仲有蠔, 好肥美
牛肉, 見到都興奮
值得讚嘅係服務幾好, 冇漏單情況, 上菜速度都OK~