Tea Time行過朗豪坊難得見到平時勁多人既cafe相對寧靜,梗係抓緊可以堂食嘅機會啦🤣呢間HANG3AG主打既爆餡三文治都比各大媒體推介過,今次就試下佢係咪咁正先😚😚 .第一次嚟梗係食王牌🃏 #歐陸監獄鐵板三文治 ($54)同埋 #蝦兵蟹將鐵板三文治 ($65)🥪🥙真係超厚爆曬出黎!! 前者用左芝士通心粉+蕃茄肉丸+炸薯餅+荷包蛋+沙律+秘製燒烤醬+俄式蛋黃醬💖再用上經烘烤選用日本麵粉既麵包🥯實不相瞞食影完相食咗半份已經feel到飽飽地🤣好彩同朋友share就可以試埋另一隻味~另一款有齊酥脆軟殼蟹🦀️小龍蝦🦞沙律+青瓜生菜+他他醬+俄式蛋黃醬✨海鮮果然係最穩陣既不敗之選😚.佢個甜品$58都好高質😍😍一共有三款法式吐司:草莓🍓日本白桃🍑日本蜜柑🍊真係好難揀呀全部都勁想食~~最後選擇左日本蜜柑🥰一如所料地係超香甜💖配合塗上厚厚吉士醬嘅法式吐司+雲呢拿雪糕✨真係太幸福啦~~.P.S. 我仲嗌左照燒蘑菇釀雞翼、自家製蟹肉忌廉餅、粒粒炸魚薯條、粒粒蜜桃檸檬特飲同蜂蜜檸檬特飲🍋🍯本身以為佢嘅蟹肉忌廉餅係嗌貨 但食落佢真係比平時果d多左幾分蝦/蟹味~證明佢應該冇講大話😆😆