因為見到呢間食海鮮蒸窩好多推薦,所以同老公黎試下,我地只叫左最平價$298一位,佢有職員黎幫手蒸海鮮,每款都有計時,唔怕蒸老晒。開頭送海鮮黎怕食唔飽,但食到最後飽到粥都食唔晒😂啲海鮮真係好新鮮,特別特別要提佢隻蟹,從未食過咁多蟹膏既蟹,係爆膏呀!!成隻蟹入面起起一半以上係膏,好香口,啲蟹肉又實肉又甜,剩係黎呢度食到隻蟹已抵晒😍😍😍之後我地另叫左個象拔蚌刺身,職員真係推介得好,性價比超高,有食開象拔蚌都知加拿大象拔蚌最好食但好貴,呢款北韓象拔蚌我覺得可以媲美加拿大象拔蚌,價錢平一大節。雖然呢款冇加拿大咁爽口,但佢真係超鮮甜,完全十分抵食。而且象拔蚌埋有個膽既,佢地會切開個膽比番我地加入粥度煲,冇偷工減料😂😂所以個粥底加埋呢個膽落黎煲個鮮味完全提升
開頭送海鮮黎怕食唔飽,但食到最後飽到粥都食唔晒😂
2019-06-23
30 分鐘 (堂食)