2023-10-11
間唔中都會嚟大將食火鍋放題 ~ 今次見佢出咗爆膏大閘蟹放題 , 身邊 d frd 又不停食蟹打卡 😆😆我都 book 左黎試下 !! 落完單就即刻去自助區搵食 ~ 有熟食 , 前菜 , 蔬菜 , 麵食 , 醬料 , 甜品 , 飲品 , 全部都係任食 ! 😝大閘蟹我哋 2 個人戰鬥力唔算好勁 🤪🤪 一共食咗 6 隻 , 雖然唔係好大隻 , 但比例上都幾多膏 , 而且啲膏好香 , 同埋每隻都係熱辣辣 ! 即叫即蒸 ! 😋😋大蜆湯底清湯配上粒粒大蜆 ! 1 個小小嘅鍋竟然有 12 隻大蜆咁多 ! 好足料 ~ 啲蜆勁大隻 , 見到佢哋慢慢 "卜" 一聲打開 , 感覺超治癒 , 蜆肉好甜同好大粒 ! 👍👍每款牛肉都叫咗黎試下 , 特別鍾意安格斯牛小排 😍😍 呢度有唔係度度有得食嘅牛胸爽 , 滑牛仲有麻辣味 ! 西班牙五花肉片都好正 ! 即炸響鈴真係出曬煙咁上菜 😮😮 超脆 !每次嚟都一定要自製窩夫 , 再加軟雪糕 !! 窩夫可以按自己嘅食量去整 , 今次我就食咗半塊 ~ 雪糕好好味 , 唔會太甜, 配埋啲脆卜卜嘅配料 , 超正 !! 甜品仲有 Tiramisu , 木糠布甸 , 瑪麗蓮蛋糕 ,