校長燒肉聽過呢個名好耐,今次終於可以同小白兔嚟食。 黎呢度食,一定一定一定要book定枱。(非常重要所以要講三次) 人山人海咁逼喺接待處等上去食。我哋今晚食7點15分嘅任食。 上到去有一排人企喺度等帶位,場面都幾震撼。環境企理乾淨。快速坐低之後,去睇下有咩食先,有沙律bar, 刺身/熟食區,打邊爐區,燒烤區,甜品/飲品區。選擇好多, 食物質素都幾好,2個鐘都唔係好夠食。用銀盤銀杯裝食物/飲品,食物又有d細過時成日見到既食物,真係有種回到校園時既感覺。每枱會送一碟蝦/高質牛肉/五花腩沙律吧 有粟米/蕃茄/沙律菜/中華沙律/韓式泡菜/辣蜆肉等等刺身區有三文魚/希靈魚/帶子/玉子/甜蝦等等 熟食區 不外乎燒賣/炸雞塊/薯條/小菜類等打邊爐區 有金菇/冬菇/秋葵/萵筍/菜類/炸魚皮/響鈴/烏冬 好多選擇 燒烤區嘅選擇特別多 有雞翼/龍利柳魚/牛扒/豬扒/雞扒/金沙骨/魷魚/多春魚等等 甜品區 有唔同水果/精緻既小甜品/雪糕/雪條/乳酪/連大腳板都有 飲品區 有啤酒/汽水/連熱維他奶同花茶都有,真係估你唔到總結: 食物選擇性多又有番咁上下質素/坐得舒服/價錢親民/服務都唔錯/淨係上黎飲酒燒下嘢食

環境企理乾淨。

每枱會送一碟蝦/高質牛肉/五花腩

刺身區有三文魚/希靈魚/帶子/玉子/甜蝦等等

熟食區 不外乎燒賣/炸雞塊/薯條/小菜類等

飲品區 有啤酒/汽水/連熱維他奶同花茶都有,真係估你唔到

總結: 食物選擇性多又有番咁上下質素/坐得舒服/價錢親民/服務都唔錯/淨係上黎飲酒燒下嘢食都抵