最近我哋去咗銅鑼灣發掘到一間超正嘅燒肉店——熊本燒肉!🤩 佢哋依家推出咗個限時6折優惠,佢個A set日本和牛燒肉火鍋放題,人均480起就食到,足足平過原價300幾蚊!真係抵到我哋要即刻衝入去!💰一入到去,就感受到濃郁嘅燒肉香氣,環境都幾舒服,坐得好寫意。佢哋個放題真係冇得輸,肉類選擇多到你眼花繚亂,特別係A set嘅日本和牛,雪花分佈勁靚,放上爐面燒到滋滋作響,一入口就溶化晒,牛味濃郁,真係令人食到停唔到口呀!🥩但係如果你想將呢餐燒肉體驗升級到另一個層次,必加$88升級做「海膽生蠔鵝肝暴食mode」!聽到個名都流晒口水!😋 真係冇呃你,爆膏海膽、肥美生蠔、香煎鵝肝多士、刺身拼盤…全部都係任點任食㗎!海膽鮮甜creamy,生蠔肥美飽滿,鵝肝多士外脆內滑,再配埋新鮮嘅刺身,嗰種奢華感,真係食得超滿足!🍣🦪🤤食燒肉又點可以冇酒助興呢?佢哋仲可以**+$98追加「飲み放題」**!朝日生啤、日本清酒、燒酎,全部無限暢飲,啱晒同班friend劈住食,傾計吹水,真係人生一大樂事!🍻 個生啤冰凍又順滑,配和牛真係一流!值得一提嘅係,呢間店仲有獨家福利畀學生同銅鑼灣嘅上班族!只要出示有效證件,就可以免
值得一提嘅係,呢間店仲有獨家福利畀學生同銅鑼灣嘅上班族!只要出示有效證件,就可以免加一服務費!對於我哋呢啲精打細算嘅食客嚟講,又慳一筆,真係超貼心呀!🎓💼
不過呢個咁筍嘅優惠,真係手快有手慢冇!聽講優惠隨時會Cut,所以想試嘅朋友一定要即刻 inbox 佢哋訂位呀!搶咗先講!🏃‍♀️
熊本燒肉嘅食物質素高,環境舒服,加上咁多優惠同埋任食任飲嘅選擇,真係非常適合一大班朋友或者公司同事嚟聚餐,食得盡興又唔肉赤!