6天前
呢日嚟咗銅鑼灣食呢一間燒肉同埋火鍋嘅放題,一次過滿足晒我兩個願望🙌🏻而家餐廳做緊訂座六折優惠,A餐仲可以食日本和牛真係好正🥰 另外有近10款刺身都係可以任食㗎🍣燒肉燒肉方面有多款嘅和牛部位可以選擇,燒咗之後,食落口冇咁油膩,每一啖都係幸福嘅滋味🐮 我特別鍾意佢嘅燒肉上碟時冇特別調味,更加可以食到肉類嘅質素🥩 如果想點醬汁,枱上面都有調味架,可以使用。店員仲同我哋講佢哋嘅和牛係有證書㗎 。火鍋湯底預設咗兩款,美肌豚骨鍋同埋鰹魚昆布湯,我就比較喜歡鰹魚昆布湯,味道清清地,唔會搶咗牛肉嘅味道。用QR code點單會寫到明係鍋用嘅肉類,夠晒清晰🍲 連和牛都有薄切,係專係打邊爐用㗎👍🏻海膽/鵝肝/生蠔放題我哋另外加咗$88升級食呢一個海膽、鵝肝及生蠔放題,有齊海膽生蠔、海膽帶子、海膽和牛他他、海膽三文魚他他同埋鵝肝蝦片😎 如果擔心太多嘢食,唔想加做放題嘅話,而家餐廳推出優惠可以用一蚊試食價試吓海膽嘅拼盤😝 都幾抵食㗎。其他食物用餐廳嘅專用平板電腦,就可以輕鬆落單😗 白鱔串、燒雞翼、燒菠蘿都係幾款我好推介嘅食物,入口幾Juicy同埋幾甜🍍 另外餐廳嘅炸物係即叫即炸,勁鍾意佢好香口嘅炸雞軟骨。飲品呢
呢個套餐包括嘅飲品就係飲品櫃自己攞,有無糖茶、汽水同埋特別啲嘅韓國飲品都有🥤
甜品
有個雪糕櫃,有多款雪糕雪條可以揀😻 另外仲可以用QR code落單嗌Brownie同埋棉花糖😝