呢日嚟咗銅鑼灣食呢一間燒肉同埋火鍋嘅放題,一次過滿足晒我兩個願望🙌🏻而家餐廳做緊訂座六折優惠,A餐仲可以食日本和牛真係好正🥰 另外有近10款刺身都係可以任食㗎🍣燒肉燒肉方面有多款嘅和牛部位可以選擇,燒咗之後,食落口冇咁油膩,每一啖都係幸福嘅滋味🐮 我特別鍾意佢嘅燒肉上碟時冇特別調味,更加可以食到肉類嘅質素🥩 如果想點醬汁,枱上面都有調味架,可以使用。店員仲同我哋講佢哋嘅和牛係有證書㗎 。火鍋湯底預設咗兩款,美肌豚骨鍋同埋鰹魚昆布湯,我就比較喜歡鰹魚昆布湯,味道清清地,唔會搶咗牛肉嘅味道。用QR code點單會寫到明係鍋用嘅肉類,夠晒清晰🍲 連和牛都有薄切,係專係打邊爐用㗎👍🏻海膽/鵝肝/生蠔放題我哋另外加咗$88升級食呢一個海膽、鵝肝及生蠔放題,有齊海膽生蠔、海膽帶子、海膽和牛他他、海膽三文魚他他同埋鵝肝蝦片😎 如果擔心太多嘢食,唔想加做放題嘅話,而家餐廳推出優惠可以用一蚊試食價試吓海膽嘅拼盤😝 都幾抵食㗎。其他食物用餐廳嘅專用平板電腦,就可以輕鬆落單😗 白鱔串、燒雞翼、燒菠蘿都係幾款我好推介嘅食物,入口幾Juicy同埋幾甜🍍 另外餐廳嘅炸物係即叫即炸,勁鍾意佢好香口嘅炸雞軟骨。飲品呢
呢日嚟咗銅鑼灣食呢一間燒肉同埋火鍋放題,一次過滿足晒我兩個願望🙌🏻而家餐廳做緊訂座六折優惠,A餐仲可以食日本和牛真係好正🥰 另外有近10款刺身都係可以任食㗎🍣
燒肉
火鍋
海膽/鵝肝/生蠔放題
其他食物
飲品
呢個套餐包括嘅飲品就係飲品櫃自己攞,有無糖茶、汽水同埋特別啲嘅韓國飲品都有🥤

甜品
有個雪糕櫃,有多款雪糕雪條可以揀😻 另外仲可以用QR code落單嗌Brownie同埋棉花糖😝
呢次同朋友嚟慶生佢都好滿意個環境,因為如果提前同餐廳講係慶祝生日嘅話,仲可以安排有佈置嘅包廂等我哋可以private啲咁樣慶祝🍾
6天前 0 瀏覽
{🍽️ 香港搵食 🍽️} 熊本燒肉聽朋友講呢間餐廳超抵食‼️可以任食over 130種美食,由於超肚餓既關係,所以今次揀咗set A 120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 + 升級海膽生蠔鵝肝 + 升級飲み放題😍 連海膽都有得食,真係冇乜邊間放題係做得到!! 最尾真係勁飽捧住個肚走 😂😂 日本和牛燒肉火鍋放題分別有7款澳洲和牛,6款日本和牛,同3款日本豚肉,海膽 、刺身、生蠔、和牛他他、三文魚他他 、燒扇貝、鵝肝多士、串燒白鱔、醬燒牛排骨、牛柳粒、牛舌、和牛封門柳、一口炸芝士、日式芝士年糕等等,呢間餐廳既賣點係生日的話會代替你佈置埋、熊本牛肉有齊證書貼紙,如果早啲book位仲要冇限時間食架;另外不得不讚,店員非常親切有禮貌,而且仲有超大棉花糖同埋燒魚鯛!! 飲品同雪糕雪條種類真係超多,今次都未試曬🥲 下次如果有朋友生日又想食燒肉的話,一定會再返嚟呢一間餐廳度食😉‼️ 【A set】訂檯享六折優惠😍 4月限定提早預訂可以有無限時[需先付 $100 訂金]💥 現凡3位起惠顧120/180分鐘日本燒肉火鍋放題 A/B餐,即送「半打生蠔」(價值$138)(全日適用)📍 香港銅鑼灣謝斐道477-4
{🍽️ 香港搵食 🍽️} 熊本燒肉
日本和牛燒肉火鍋放題
📍 香港銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
#熊本燒肉 #燒肉 #日式燒肉 #火鍋 #牛肉控 #任食和牛 #日本和牛 #放題 #無限時 #銅鑼灣美食 #香港美食 #抵食 #生蠔 #海膽 #海膽任食 #yakinikukumamoto #allyoucaneat #wagyu
試食活動
朋友慶生想搵間氣氛爆燈嘅餐廳?呢間隱藏喺銅鑼灣心臟地帶嘅日式燒肉店絕對喺驚喜之選!由裝修到細節都還原晒日本居酒屋風情,木系間隔配暖黃燈光,卡位仲貼心加布簾增加私隱度,提前預訂仲可以佈置生日打卡位,儀式感即刻升呢~ 🔥 4月獨家優惠|一爐兩食抵到爛 ✅【A套餐6折】120分鐘和牛燒肉+火鍋放題 $480/位 ✅ +$88升級「海膽生蠔鵝肝任食」再送成板海膽 ✅ 預付$100訂金即變「無限時任食」(記得早兩日Book) ✅ 3人同行免費送半打生蠔(價值$138) ✅ 熊本優質肉有貼紙/證書 安全有保證✨ 雙重享受|燒肉火鍋無縫切換 用平板落單超方便,每款食材清楚標明燒定烚,連醬料都分兩Set配搭!必試壽喜燒湯底烚和牛,再夾炭火燒嘅厚切牛舌芯,油香攻陷味蕾! 🥩 食肉獸天堂|產地直送靚料 嚴選6款日本和牛+7品澳洲和牛,必食「熊本和牛三筋肉」,雪花紋入口即溶,仲有產地證書貼紙食得安心。唔食牛嘅朋友仔有彈牙鹿兒島豚肉、嫩滑雞髀肉揀。 🔥 燒肉亮點A5和牛多部位:三角、三筋、和尚頭、沙巴當等部位油脂分佈均勻,厚薄適中,燒烤後肉香濃郁。🦪 海鮮控必搶|加$88回本攻略 升級任

🔥 4月獨家優惠|一爐兩食抵到爛
✅【A套餐6折】120分鐘和牛燒肉+火鍋放題 $480/位
✅ +$88升級「海膽生蠔鵝肝任食」再送成板海膽
✅ 3人同行免費送半打生蠔(價值$138)
✅ 熊本優質肉有貼紙/證書 安全有保證

✨ 雙重享受|燒肉火鍋無縫切換

🥩 食肉獸天堂|產地直送靚料

🔥 燒肉亮點

🦪 海鮮控必搶|加$88回本攻略
升級任食肥美廣島蠔、鮮甜海膽帶子、鵝肝多士!刺身區仲有十幾款選擇,厚切三文魚、爽脆北寄貝最人氣。最後記得食返杯北海道牛奶雪糕收尾~

🍲火鍋鴛鴦湯底:壽喜燒配柚子雞白湯,前者襯牛肉一流,後者清新解膩,灼蔬菜超夾。

🫕配料豐富:除和牛外,白鰻魚厚切肥美,帆立貝大隻鮮甜。

👨👩👧👦 親子友善|細位見心思
備齊兒童餐具同BB凳,家長可以放心開餐。衛生方面都加分,抽風系統勁力全開,食完燒肉衫都冇油煙味!

✓小提醒:週末勁爆場,建議早3日預訂卡位!海膽同鵝肝係升級項目,記得加錢先有~

2025-04-17 6 瀏覽
選擇了120分鐘日本和牛燒肉及火鍋放題,平日正在做6折優惠,有135品任食。火鍋可選鴛鴦湯底,預設是白豚骨和鰹魚昆布,可加$38轉人氣柚子雞、地獄豚骨、壽喜燒或博多牛腸。另可升級飲み放題和海鮮放題。侍應生會放低一塊平板,顧客可自行點想添加的食物。4月推廣優惠 -和牛放題訂檯有六折優惠-4月限定,提早預訂可以無限時,但需先付 $100 訂金。-新鮮海膽、生蠔 、鵝肝、海鮮任食的升級價格 和牛set + $88;其它set + $108,其中和牛set會送一板海膽。-3位起惠顧日本和牛或極上澳洲和牛set,送半打生蠔。

另可升級飲み放題和海鮮放題

侍應生會放低一塊平板,顧客可自行點想添加的食物。

4月推廣優惠
-和牛放題訂檯有六折優惠
-4月限定,提早預訂可以無限時,但需先付 $100 訂金。
-3位起惠顧日本和牛或極上澳洲和牛set,送半打生蠔。
同舊同學去咗銅鑼灣呢間樓上動漫燒肉火鍋店「🔥熊本燒肉」 . 餐廳裝潢以日式居酒屋風格為主,牆上掛滿日本動漫海報, 四周圍都係生日嘅佈置,好啱帶親朋戚友去慶祝. 而家四月份仲做緊set A訂座六折優惠再加冇限時‼️ 店員話如果早兩日預訂,仲可以多啲生日裝飾佈置,好貼心. 三人以上叫set A/B仲有半打生蠔送,可惜我哋唔夠人. 因為有折我哋叫左⭐️Set A 120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 (平日原價$800 )+ ⭐️升級$88 海膽生蠔鵝肝海鮮(set B/C需加$108, A 餐仲送多板海膽)一次過食燒肉加埋鴛鴦鍋放題真係未試過,火鍋湯底六選二,夠晒多元化. 肉類選擇幾豐富,有多款日本A4-A5和牛與澳洲M5和牛的多個部位,係牛魔王嘅福音. 聞說佢地仲有熊本優質肉貼紙證書等安全有保證. 除咗牛,亦有豚肉、雞肉、蔬菜、前菜、小食,總共有一百多款選擇. 其實真係冇乜可能全部都食到,真係太多啦😂最正嘅係加$88嘅鵝肝海膽刺身絕對值回票價,厚切鵝肝煎至外脆內嫩,油脂香氣逼人,搭配酥脆多士,令人回味無窮. 海膽方面,配搭不同食材各有風味,海膽和牛他他、海膽生蠔、海膽帶子等,層次豐富。海鮮刺身有十

最正嘅係加$88嘅鵝肝海膽刺身絕對值回票價,厚切鵝肝煎至外脆內嫩,油脂香氣逼人,搭配酥脆多士,令人回味無窮. 海膽方面,配搭不同食材各有風味,海膽和牛他他、海膽生蠔、海膽帶子等,層次豐富。海鮮刺身有十款,超回本呀. 自助區有多款涼茶同汽水等,都好夠飲. 最尾食返個甜品,烤巨型棉花糖甜蜜可口.

值得一讚又燒肉又火鍋,竟然食完冇油煙味,睇嚟通風系統真係好好. 另外店員嘅服務態度都幾好. 正價唔算平,不過六折之後性價比幾高,食物選擇係好豐富嘅. 餐廳話下次帶小朋友嚟,會有小玩具送俾佢哋,亦有BB凳.

試食活動
食物質素ok。主餐部份一早定好,一大堆肥肉,菇都有成籃。明白希望拍照好看,但非常浪費食物。 建議縮少主餐部份,讓客人自己點餐。雪糕櫃有各款阿波羅雪糕。自已點的雞翼食味道不錯。
2025-04-16 0 瀏覽
上次去過熊本就已經好鍾意呢個城市 🌆,四月我生日啦 🎉,我哋已經book咗熊本燒肉慶祝!🥳一入到餐廳,啲裝潢好有日本風格 🇯🇵,仲好寬敞,環境乾淨企理 🧼。我哋個位後面有個大大的「Happy Birthday」 🎂,氣氛超正!(好彩早兩日預訂,先有咁多裝飾 🎈)今次我哋揀咗 A set,120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 🍖 + 升級$88海膽 🦪、生蠔 🦪、鵝肝 + 升級飲み放題 🍹。我哋一邊打邊爐一邊燒肉,啲和牛質素真係一流 🥩。**和牛選擇:**- 和牛三角腩- 和牛沙巴當- 和牛後腹肉- 和牛和尚頭- 和牛三筋肉牛三角入口即溶,油香四溢,肉質相當嫩滑,雪花紋理滿佈,燒完仲好juicy 😋。後腹肉和牛軟腍,三筋肉則較爽口彈牙!另外仲有澳洲和牛 🇦🇺,牛味較濃郁。**刺身種類多,帶子 🦪 和三文魚 🐟 都新鮮,而且厚度夠。** 海膽拼生蠔,真係冇得輸,一啖食落口非常Creamy,海膽味道濃烈!另外仲有海膽和牛他他,層次豐富,蝦片夾住食又脆口 🍤。食到好撐,可以去飲品櫃拎飲品 🍵,仲有佢哋自製的茶,我拎咗百香果茶,真係好清新 🍹。另外仲有雪糕 🍦 比我哋拎,食咗甜品先至完滿 🍰。呢間餐

我哋一邊打邊爐一邊燒肉,啲和牛質素真係一流 🥩。

**和牛選擇:**
- 和牛三角腩
- 和牛沙巴當
- 和牛後腹肉
- 和牛和尚頭
- 和牛三筋肉

另外仲有澳洲和牛 🇦🇺,牛味較濃郁。

另外仲有雪糕 🍦 比我哋拎,食咗甜品先至完滿 🍰。

呢間餐廳真係好值得推介,一大班人慶祝或者一家人食飯都合適 👨‍👩‍👧‍👦。佢哋有兒童友善嘉許計劃,會提供BB櫈比小朋友,仲會送小玩具 🎁。

肉質高質又有證書,安全有保障 ✅。又高質又有氣氛,仲唔快啲黎食!🍽️

**熊本燒肉 (銅鑼灣)**
銅鑼灣謝斐道477-481號3樓

2025-04-15 0 瀏覽
一邊烤肉一邊打邊爐真系好過癮🤗任食高質黃牛,而家仲有六折優惠,折後每位只系$480任食日本和牛、澳洲和牛、雞肉、豚肉、和食、炸物、汽水啤酒任飲,仲有雪糕雪條熊本優質肉有貼紙,有證書,安全有保證呢度嘅和牛好高質,有和牛和尚頭,和牛沙巴當,和牛後腰肉,和牛三筋肉,和牛三角等,每款d雪花都好靚,而切出嚟嘅厚度,燒肉好合適另外特別推介和牛牛脷芯,燒到八成熟呢款比較厚切,牛味濃又爽口記得一定要燒白鱔,燒到金黃色,外脆內軟,好肥美火鍋揀咗鴛鴦湯底,試咗個好特別嘅湯底係柚子雞白湯,好清新,用來煮蔬菜特別清甜120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題+ 升級$88 海膽生蠔鵝肝 + 升級飲み放題🍺仲有生日打卡裝飾🎂呢間餐廳kids friendly ,有BB椅之外小朋友黎到仲有小玩具送俾佢地
一邊烤肉一邊打邊爐真系好過癮🤗
任食高質黃牛,而家仲有六折優惠,折後每位只系$480
熊本優質肉有貼紙,有證書,安全有保證

另外特別推介和牛牛脷芯,燒到八成熟
呢款比較厚切,牛味濃又爽口
記得一定要燒白鱔,燒到金黃色,外脆內軟,好肥美

120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題
+ 升級$88 海膽生蠔鵝肝
+ 升級飲み放題🍺

仲有生日打卡裝飾🎂

呢間餐廳kids friendly ,有BB椅之外
小朋友黎到仲有小玩具送俾佢地
  • 刺身
  • 海鮮拼盤
  • 清酒煮蜆
  • 澳洲和牛
又係唔知食咩嘅時候,最啱就係食返個放題,講港島區放題集中地,非銅鑼灣莫屬,方便容易約朋友。呢間位於銅鑼灣”熊本燒肉”,早幾日book定位,講定話慶祝生日,餐廳就細心準備咗好多生日佈置for影相,太好💯🎉服務方面要一讚,由到步後安排座位、上菜時詳細介紹、無時無刻主動收拾換碟等,都係其一賣點👏🏻平板電腦落單,落完單好快送上食物;油煙不大冷氣夠;飲品甜品放自助區任拎,有日本umai mugi麥啤任食正❗️同一般燒肉/火鍋放題唔同,呢度係why not both😎所以有時燒肉要等嘅時候就可以打住邊爐先~揀咗要🧡A Set 日本和牛燒肉火鍋放題🧡因為今個月做優惠,6折🔥🔥再加$88任食海膽+生𧐢+鵝肝🤤見佢地啲肉有貼紙/證書,食得放心~首先會安排上一盤和牛🥩當中有和牛三筋肉、和牛沙巴當、和牛後腰肉、和牛和尚頭、和牛三角腩、和牛舌芯等刺身融雪處理得唔錯,海膽係嚟自日本😍火鍋湯底免費二選一:「香膿美肌豚骨湯」或「鏗魚昆布湯」,我地另外加錢要咗「博多牛腸湯」同「日式柚子雞湯」,超推薦柚子雞!豬大腸香辣惹味,好易咬開,一啲都唔韌食物選擇有豚肉,雞肉、海鮮、火鍋、炸物、沙律、蔬菜等,全部加埋有135款,完全

刺身融雪處理得唔錯,海膽係嚟自日本😍

食物選擇有豚肉,雞肉、海鮮、火鍋、炸物、沙律、蔬菜等,全部加埋有135款,完全挑戰你食力😎

個人推薦牛舌同白鱔

仲有鵝肝多士

可惜食力有限試唔晒!食到勁飽,不過一個人都ko咗3條雪條🤣

🔉🔉餐廳4月期間限定優惠
🔥 【A set】訂檯享六折優惠
🔥4月限定提早預訂可以有無限時[需先付 $100 訂金]
🔥「新鮮海膽、生蠔、鵝肝、海鮮任食」升級價錢分別:A set + $88/B or C set + $108[A餐會再送一版海膽]
🔥現凡3位起惠顧120/180分鐘日本燒肉火鍋放題 A/B餐,即送「半打生蠔」(價值$138)(全日適用)

💗餐廳參加咗「兒童友善嘉許計劃」,有BB櫈、兒童餐等提供,仲有小玩具送比小朋友👍🏻

📍#熊本燒肉三次回訪的放題天花板,和牛質素真係無花無假,熊本優質和牛有哂證書,安全有保證,仲有火鍋、海膽、生蠔、鵝肝同飲品放題,食足120分鐘架!!୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧✧ 120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 + 升級$88 海膽生蠔鵝肝 + 升級飲み放題 🐄和牛三角腩/ 和牛沙巴當/ 和牛後腹肉/和牛和尚頭/和牛三筋肉牛三角入口即溶,油香洋溢,肉質相當軟嫩,雪花紋滿佈,燒完仲好juicy,後腹肉和牛軟腍肉質,和牛三筋較爽口彈牙!🐄仲有其他澳洲和牛,牛味較濃,比較冇咁肥膩🐷北海道、鹿兒島豚肉都有,味道都唔錯,用嚟打邊爐就一流,我哋揀咗日本辣豚肉湯底同埋日本壽喜燒湯底🫶🏻好夾!🐠刺身種類多,帶子同三文魚夠新鮮,而且用好有厚度同埋幾多片👍🏻🧡海膽拼生蠔,真係冇得輸,一啖食落口非常Creamy,海膽味道濃郁!另外仲有海膽和牛他他層次豐富、用蝦片夾住食非常脆口。🫔試咗雞軟骨,芝士年糕,一口芝士,燒玉子,全部都係熱辣辣😍任食!🍦飲品/ 甜品有冷泡茶,啱晒送和牛解油膩感,最愛係四季春,仲有杯裝雪糕同埋多款雪條,任食!୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧總結: 餐廳好闊落
📍#熊本燒肉

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧

✧ [A set] 120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 + 升級$88 海膽生蠔鵝肝 + 升級飲み放題

🐄仲有其他澳洲和牛,牛味較濃,比較冇咁肥膩

🍦飲品/ 甜品

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧

總結: 餐廳好闊落,抽煙系統好強勁👍🏻整體食物質素偏高,想食和牛同海膽嘅不妨試下🫶🏻 記住叫多啲朋友,現凡3位起惠顧120/180分鐘日本燒肉火鍋放題 A/B餐,即送「半打生蠔」!!如果想慶生,早兩日預訂會更多裝飾。

**另收加一服務費**
📍 熊本燒肉
🏠 香港銅鑼灣謝斐道477-481號3樓

2025-04-12 379 瀏覽
今晚同屋企人去熊本燒肉餐廳,佢哋4月做緊特價推廣優惠 , 【A set】燒肉餐訂檯有六折優惠,好抵呀!😍多款A4-A5和牛任食,和牛質素好高,入口即溶嘅又有,有咬口嘅又有,重牛味嘅亦有,食得超開心👍🏻除左燒肉,佢哋重有火鍋,一爐兩食。火鍋肉類都係和牛嚟,重有大量火鍋配料選擇。 再加$88 可以任食埋「新鮮海膽、生蠔、鵝肝、刺身」,海膽好鮮味,好食到停唔到口,好彩是任食放題🤣 刺都好高質,三文魚勁肥美,吞拿魚都好甘味👍🏻3位起一齊去食Set A重會送「半打生蠔」真係平到你唔信👍🏻飲品同甜品都係任食,真心抵呀,等我4月內都同朋友去多一次先🤣

2025-04-02
嘩嘩嘩~銅鑼灣有間一次過滿足晒燒肉+火鍋嘅願望💕店內充滿日式風格,座位寬躺又舒適,而且仲有生日佈置,好適合慶生🥳呢度主打日本/澳洲和牛放題,牛肉質素相當高,每款油脂都分佈平均而且仲可以加$88有新鮮海膽、生蠔、鵝肝、海鮮任食,三位以上又送半打生蠔,相當吸引😍火鍋方面會提供鴛鴦鍋,湯底有6款可以選擇,我哋就揀咗特別嘅博多牛腸鍋同壽喜燒,牛腸鍋超足料😍有牛腸之餘仲有蔬菜,牛腸食落好香油脂,就連配菜都好入味,而壽喜燒就好適合淥牛肉除咗燒肉同火鍋外,仲有好多食物選擇,有多款小食、熟食、炸物等,本人推介天婦羅,炸得好香口酥脆,估唔到仲有巨大棉花糖,作為甜品一流👍🏻最後又點少得飲品同雪糕雪條🍦有各式各樣罐裝飲品外,仲有佢哋自家製飲品添,最後要記得要食埋雪糕雪條,呢度有童年經典雪條,好驚喜🤩

2025-03-30
期間限定六折就可享🥓優質靚和牛和+$升級海鮮種類包羅萬有😍橫裝日式濃厚及生日主題打卡位飾物,大堂區坐枱寬敞,設Booth位有私隱度有私隱度,一班朋友盡興瘋狂邊打邊燒,正~📱預早book檯升級三個價錢 【A set】割價$480 +$88 包含新鮮海膽、生蠔、鵝肝、海鮮任食,並額外贈送一版海膽:B or C set+$108[A餐會再送一版海膽]🥘鴛鴦鍋湯底六款口味柚子胡椒雞+$38清新解膩特別討好博多牛腸鍋+$48多料牛腸大大嚿辣得過癮放埋薄片和牛肉眼,入口溶化🈹海膽系列♾️生蠔、帶子、和牛他他、三文魚他他✨迷你滋味百變✨併埋🥢刺身柔嫩誘人🥓來一場和牛盛宴,一系列🐮 矜貴部位,油花媲美細膩🦘澳洲保樂肩、牛頸脊、牛板腱、牛胸邊、牛上腦;日本🇯🇵和牛後腰肉、牛三角、牛沙巴當、和尚頭、三筋肉㊙️醃製醬肉、京都牛肋條、醬汁牛五花推介食物👉🏻 和牛及刺身、厚切牛舌心、元貝、串燒白鱔最後🍦雪糕&雪條任食作完結💢4月重點優惠💢 🔸限定提早預訂享🈚️限時[💸預付訂金 $100]🔸 【A set】訂檯享六折優惠😍🔸 「新鮮海膽、生蠔、鵝肝、海鮮任食」升級價錢分別:A set + $88/B or C set

📱預早book檯升級三個價錢

🥘鴛鴦鍋湯底六款口味
柚子胡椒雞+$38清新解膩特別討好
博多牛腸鍋+$48多料牛腸大大嚿辣得過癮
放埋薄片和牛肉眼,入口溶化

🈹海膽系列♾️

㊙️醃製醬肉、京都牛肋條、醬汁牛五花

推介食物👉🏻 和牛及刺身、厚切牛舌心、元貝、串燒白鱔

最後🍦雪糕&雪條任食作完結

💢4月重點優惠💢
🔸限定提早預訂享🈚️限時[💸預付訂金 $100]
🔸 【A set】訂檯享六折優惠😍
🔸 「新鮮海膽、生蠔、鵝肝、海鮮任食」升級價錢分別:A set + $88/B or C set + $108[A餐會再送一版海膽]
🔸現凡3位起惠顧120/180分鐘日本燒肉火鍋放題 A/B餐,即送價值$138🦪「半打生蠔」(全日適用)

#💝選擇困難症嘅恩物
  • 海鮮
  • 和牛
  • 刺身拼盤
2025-04-09 188 瀏覽
銅鑼灣1️⃣2️⃣0️⃣分鐘日本和牛燒肉火鍋放題熊本燒肉4️⃣月推出左🔥限定六折大割引日本和牛放題優惠🌟主打日本澳洲和牛任食燒肉同火鍋放題之前都冇諗過可以一路BBQ唔一路打邊爐😍今次除咗可以一次過滿足曬兩個願望之外,仲可以係我最鍾意嘅龍珠佈置嘅用餐添,真係超級開心!💕一坐低,店員已經送上靚靚嘅和牛同各款唔同嘅肉類,跟住仲有大量新鮮嘅刺身,好似新鮮嘅海膽、生蠔、鵝肝、海鮮等等任食;打邊爐嘅肉類蔬菜菇類都可以隨時任點!食完主菜,當然唔少得飯後甜品,有多款唔同嘅雪糕同飲品可在雪櫃隨意挑選!真係可以食到抱住個肚落樓!好味得嚟仲超級滿足!而且店員仲好細心,不停問我哋夠唔夠嘢食😆好似驚我哋食得唔夠飽咁!溫馨提示下大家🌟【Aset】訂檯享六折優惠🌟4️⃣月限定提早預訂可以有無 限時 * 「新鮮海膽、生蠔、鵝肝、 海鮮任食」升級價錢分別:A set + $88/B or C set + $108 *現凡3位起惠顧120/180分鐘 日本燒肉火鍋放題 A/B餐,即 送「半打生蠔」(價值$138)(全日適用)呢個只係4️⃣月優惠,有興趣嘅朋友,就要快啲致電去📲26173328訂座啦!(預訂惠顧120分鐘日本和牛放題即可享有「
銅鑼灣1️⃣2️⃣0️⃣分鐘日本和牛燒肉火鍋放題

熊本燒肉4️⃣月推出左
🔥限定六折大割引日本和牛放題優惠

🌟主打日本澳洲和牛任食燒肉同火鍋放題

真係可以食到抱住個肚落樓!好味得嚟仲超級滿足!

溫馨提示下大家
🌟【Aset】訂檯享六折優惠
🌟4️⃣月限定提早預訂可以有無 限時 [需先付$100 訂金] * 「新鮮海膽、生蠔、鵝肝、 海鮮任食」升級價錢分別:A set + $88/B or C set + $108 [A餐會再送一版海膽] *現凡3位起惠顧120/180分鐘 日本燒肉火鍋放題 A/B餐,即 送「半打生蠔」(價值$138)(全日適用)

(預訂惠顧120分鐘日本和牛放題即可享有「六折大割引」優惠$480(一至四原價 $800);$510(五六日公眾假期或前夕原價$830)

如果你想帶小朋友,餐廳仲好窩心,可以提供同設施
👶兒童友善嘉許計劃有BB椅,仲有小玩具送俾佢地,熊本優質肉有貼紙/證書安全有保證,等小朋友可以有得玩,大人又可以安心食嘢,超親子啊👨‍👩‍👧‍👧

2025-04-01
聽講呢間熊本燒肉超級抵食!可以任食130款食物!我揀咗A set 120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 + 升級海膽生蠔鵝肝 + 升級飲み放題!!飽到不得了呀,連海膽都有得食,仲可以一邊燒肉一邊打邊爐,忙到都唔知食得邊樣😆個friend生日仲可以幫佢安排生日佈置帶埋小朋友嚟仲有玩具送同埋BB凳🥰😍日本和牛燒肉火鍋放題6品日本和牛+7品澳洲和牛+3品日本豚肉醬燒牛排骨,牛柳粒,燒牛舌,牛肩胛肉,牛三角和牛沙巴當,和牛三筋肉,腰肉串燒白鱔,燒生蠔🦪帆立貝,にほんシンタマ 日本和牛和尚頭和牛舌芯,海虎蝦,日本和尚頭シン,日本和牛三角,日本廣島蠔,7品澳洲和牛,北海道十勝豚肩,和牛板腱,和牛胸邊,北海道十勝豚柳,和牛封門柳,和牛頸脊,帆立貝,和牛肩胛,和牛上腦,一墨魚仔,和牛保樂肩,天婦羅魷魚,一口炸芝士,日式芝士年糕,澳洲和牛盛,秘製醬汁牛五花,牛大腸,牛小排,和牛板腱,鹿兒島五花肉,和牛封門柳,京都牛肋條,厚切五花肉,和牛肩胛 ,豚護心肉 ,特選豚肩澳洲和牛+美國牛肉醬燒牛排骨,牛柳粒,燒牛舌,牛肩胛肉,牛三角烧牛肉、焼豚肉、焼鶏肉、焼海鮮、 和風小食、炸物、日式湯面、 蔬菜、鍋物、甜品雪糕、汽
帶埋小朋友嚟仲有玩具送同埋BB凳🥰😍

日本和牛燒肉火鍋放題
6品日本和牛+7品澳洲和牛+3品日本豚肉
日本和牛和尚頭
澳洲和牛+美國牛肉
醬燒牛排骨,牛柳粒,燒牛舌,牛肩胛肉,牛三角
烧牛肉、焼豚肉、焼鶏肉、焼海鮮、 和風小食、炸物、日式湯面、 蔬菜、鍋物、甜品雪糕、汽水茶任飲